Connect with us

stoplekto

Μετ’ εμποδίων οι προπονήσεις στον Πυθαγόρα

Published

on

Δεν έμεινε ικανοποιημένος ο Δημήτρης Μάνσαλης από την εμφάνιση του Πυθαγόρα με τον ΑΟΚ Φαλήρου . Η ομάδα  αποτελούμενη κυρίως από παίκτες  που δεν είχαν πολλά λεπτά  συμμετοχής  στο πρωτάθλημα προηγείτο μέχρι το 70’ με 3-0 για να ισοφαριστεί στο τέλος σε 3-3 .

Ο Περαματιώτικος σύλλογος προσπαθεί υποτυπωδώς να κάνει προπονήσεις και να κάνει τακτική για  να μονταριστεί  μέσα από τα φιλικά και τα επίσημα παιχνίδια .

Για το πρόβλημα που υπάρχει ο τεχνικός  Δημήτρης Μάνσαλης τόνισε:

«Είναι πολύ δύσκολο να ετοιμαστεί η ομάδα  αφού για γήπεδο έχουμε την Πρόνοια Περάματος (  στίβος) και τα γηπεδάκια 5Χ5   του Κυρίου Ζάχου ,όπου και εκεί με 25-27 άτομα είναι αδύνατο να γίνει σωστή προπόνηση. Παρόλα αυτά θέλω  να δώσω πολλά μπράβο για την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας τόσο στις προπονήσεις όσο και για  το καταπληκτικό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στους παίκτες μας .»

  • Ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους οι Κυριτσιμπασάκης, Οικονόμου , Τριάντος Καλουτάς ενώ ο Τριανταφύλλου εξέτισε την ποινή  ης μιας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί.
  • Πρόβλημα με την μέση του έχει ο Μηλιώνης και δεν προπονείται κανονικά.
  •  Την επόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένη η μαγνητική στην οποία θα υποβληθεί ο Μπατζέκος προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της ζημιάς στο γόνατο.
  • Εκτός ομάδας είναι και ο Πουλιόπουλος που έχει  τενοντίτιδα .