Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μεϊμαρογλου: “Δικαίωση για όλους μας η κατάκτηση του πρωταθλήματος”

Published

on

Πέρυσι γνώρισε έναν οδυνηρό υποβιβασμό με τη φανέλα της Κηφισιάς αφού η ομάδα δεν κατάφερε να παραμείνει στην Γ’ Εθνική.

Παρ’ όλα αυτά φέτος τα συναισθήματα από το ναδίρ βρίσκονται στο ζενίθ, αφού ο Χρήστος Μεϊμάρογλου κατέκτησε τον τίτλο στην Α’ ΕΠΣΑ με τα χρώματα της ίδιας ομάδας, κλείνοντας την -περσινή- άσχημη παρένθεση με τον καλυτερο τρόπο.

Με χαρακτηριστικά στοιχεία του το γεγονός ότι πρόκειται για έναν κοντρολαρισμένο στόπερ για τα δεδομένα του τοπικού, με σωστές τοποθετήσεις στο αμυντικό κομμάτι και σύνεση στο παιχνίδι του, ο πρώην άσος του Ιωνικού, δηλώνει δικαιωμένος stoplekto για την παραμονή του να παραμείνει στην Κηφισιά φέτος σχολιάζοντας τη φετινή σεζόν με τον εξής τρόπο: “Η πορεία της ομάδας θεωρώ πως ήταν ανάλογη της προσπάθειας που έκαναν όσοι απάρτιζαν το συγκεκριμένο σωματείο με στόχο την επιστροφή του στη Γ’ Εθνική. Όλα κύλησαν όπως είχαν σχεδιαστεί και θεωρώ πως στόχος κάθε ομάδας είναι να εκπληρώνει τους στόχους που βάζει σε κάθε χρόνια όπως έγινε με εμάς. Όσο για το πρωτάθλημα αρχικά θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα, τους συμπαίκτες μου γιατί πραγματικά όλα ξεκινούν από τα αποδυτήρια. Όταν είσαι μια οικογένεια, έχεις βάλει τις κατάλληλες βάσεις για να κατακτήσεις τους στόχους σου τότε το αποτέλεσμα θεωρείται δεδομένο. Φυσικά δεν μπορώ να παραλείψω την διοίκηση της ομάδας που οποτε και αν τους χρειαστήκαμε ήταν δίπλα μας από το πρώτο λεπτό. Μαζί με αυτούς και το προπονητικό team που είχαμε άριστη συνεργασία όντας δίπλα μας καθημερινά”.

Για τα συναισθήματα του μετά την κατάκτηση του τίτλου ο “Μέι” είπε: “όσο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος τα συναισθήματα που κυριαρχούν είναι χαρά και ικανοποίηση γιατί υλοποιούνται οι στόχοι και οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς. Από τη βαθμολογία όσο εύκολο και αν φαίνεται πραγματικά δεν είναι γιατί κάθε Κυριακή υπάρχει πίεση και άγχος. Παρόλα αυτά καταφέραμε και πήραμε το πρωτάθλημα. Είμαι στην ομάδα της Κηφισιας για δεύτερο χρόνο και πραγματικά αισθάνομαι λες και είμαι πολύ περισσότερο καιρό. Τόσο τα άτομα της διοίκησης όσο και τα παιδιά που βρήκα εκεί με αγκάλιασαν από τη πρώτη στιγμή. Θεωρώ πως είναι ένα από τα λίγα σωματεία αυτή τη στιγμή στην Αθήνα πραγματικά τόσο οργανωμένα”.

Για το αν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν στην ομάδα, ο Μεϊμαρόγλου είπε: “Δεν μπορώ να ξέρω για του χρόνου. Μπορώ να μιλήσω για το τώρα. Ανήκω ακόμη στην ομάδα και νιώθω πραγματικά τυχερός που βρίσκομαι εδώ”.