Connect with us

8ος Όμιλος

Μεϊμαρογλου: “Πετύχαμε τον πρώτο στόχο”

Published

on

Ο Χρήστος Μεϊμαρογλου, ήταν αλάνθαστος στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ για την Κηφισιά αφού μαζί με τον Καρακώστα κατάφεραν να περιορίσουν τον Κοβάνη.

Ο αριστεροπόδαρος άσος, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ με τη φανέλα της Τριγλίας Ραφήνας πριν από δυο χρόνια, σήκωσε ακόμη μια κούπα αφού το τελευταίο σφύριγμα του Ζαραβίνου, βρήκε τον “Μει” να υψώνει στον ουρανό του Περιστερίου το τρόπαιο του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Ο ίδιος δεν έκρυψε τα συναισθήματα του μετά το τέλος του ματς ενώ αναφερόμενος στο γεγονός ότι έπαιξε κόντρα στην ομάδα που τον ανέδειξε είπε:

“Πετύχαμε το στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου και είμαστε χαρούμενοι γι αυτό. Πετύχαμε τον πρώτο στοχο γιατί ο άλλος αφορά την παραμονή μας στην Γ’ Εθνική. Κακά τα ψέματα δεν μπορούμε να το χαρούμε πέρα από το σημερινο βράδυ. Αύριο ταξιδεύουμε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Ιεράπετρα. Αντιμετώπισα μια ομάδα στην οποία αγωνίστηκε για οκτώ χρόνια. Εύχομαι τα καλυτερα στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για εμάς πλέον είναι να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι στην Κρήτη σε τρεις ημέρες”.

Ερωτηθείς που θα ήθελε να αφιερώσει το Κύπελλο, ο έμπειρος στόπερ δήλωσε:

“Πρώτα απ’ όλα στην ομάδα, στην οικογένεια μου και στους οπαδούς της ομάδας”.