Connect with us

6ος Όμιλος

Με…”Άγιο” Χριστόφορο Πασαλίδη το Μοσχάτο 2-1 τον Εθνικό Πειραιά

Published

on

Στην καλύτερη χρονική στιγμή η ΑΕ Μοσχάτου πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς μετά από μια ψυχωμένη εμφάνιση επικράτησε με 2-1 του Εθνικού Πειραιά, πραγματοποιώντας ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην Κατηγορία. Αντίθετα οι Πειραιώτες πλέον χρειάζεται να αντιδράσουν άμεσα, για να μην μπουν σε περιπέτειες.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γιώργου Αρχοντάκη ο Χριστόφορος Πασαλίδης , που ανήμερα της ονομαστικής του εορτής έκανε πράγματα και θαύματα στο πρώτο ημίχρονο, πετυχαίνοντας μάλιστα και τα δύο γκολ της ομάδας του(18′, 39′).

Οι “κυανόλευκοι” του Πάρη Κωνσταντακόπουλου στο 0-0 είχαν δοκάρι σε σουτ του Σαρηγιάννη στο 14′, ενώ μείωσαν στο 73′ με εύστοχο πέναλτι του Πεχλιβανίδη, που έδωσε ο διαιτητής Πουλόπουλος σε χέρι του Βλάχου.
Οι γηπεδούχοι είχαν και εκείνοι δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Καραλή στο 64′.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ(Γιώργος Αρχοντάκης): Κραβαρίτης, Ζιώβας, Βλάχος, Ιωάννου, Κωνστναντίνου, Καραλής(79′ Ζορμπάς), Σόσαρι(79′ Φιαμέγκος), Ψυχογιός(67′ Γκούμας), Πασαλίδης(79′ Κανελλόπουλος), Νιζάμης(56′ Ηρακλής).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ(Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Μανωλικίδης, Νταούλια, Αρκούδας(78′ Λάιος), Παπαγεωργίου, Πεχλιβανίδης, Ξενοπανάγος, Καναβέτας(46′ Μακρίδης), Λώλος, Ματσαδές, Αγγελόπουλος(34′ Στάμου), Σαρηγιάννής(78′ Γκαρδιακός).