Connect with us

6ος Όμιλος

Με αλλαγές στο Κύπελλο το Λουτράκι

Published

on

Το τεχνικό δίδυμο των κ.κ Νούλα και Πέτρου προσανατολίζεται στην χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστών με μικρότερο χρόνο συμμετοχής έως τώρα και να ξεκουράσει κάποιους άλλους που έχουν επιβαρυνθεί το τελευταίο διάστημα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Σιώκος, Τσορμπατζίδης και ο νεαρός Βοϊδήλας. Οι Ηλίας Σιώκος και Γιώργος Βοϊδήλας για λόγους ξεκούρασης, ενώ για τον Σταύρο Τσορμπατζίδη, που ταλαιπωρήθηκε την περασμένη εβδομάδα από μικροενοχλήσεις στους κοιλιακούς και αγωνίστηκε για λίγα λεπτά στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Α.Ο Ζευγολατιού, αποφασίστηκε να μην ρισκαριστεί καθόλου η συμμετοχή του στον αγώνα Κυπέλλου και να αποφευχθεί οποιαδήποτε επιβάρυνση.

Η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα της Τετάρτης ξεκίνησε από χθες με τους ποδοσφαιριστές να χωρίζονται σε δυο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στον Κυριακάτικο αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά και έδωσαν και προπονητικό δίτερμα με την ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρακίου.

Η δεύτερη φάση του Κυπέλλου Κορινθίας (φάση των 32) περιλαμβάνει και τις τρεις ομάδες του νομού που αγωνίζονται στη Γ Εθνική κατηγορία και οι οποίες προκρίθηκαν από τον πρώτο γύρο άνευ αγώνα.

Ο δεύτερος γύρος ολοκληρώνεται αύριο με έξι (6) συνολικά αναμετρήσεις.

Το πρόγραμμα :

Α.Ο Λουτράκι – Δάφνη Εξαμιλίων

Α.Ο Περαχώρας – Πέλοπας Κιάτου

Ταρσινά 97’ – Α.Ο Ζευγολατιό

Πανευρωστινιακός – ΠΑΣ Κόρινθος

Ελλάς Βέλου – Πρόοδος Αγ. Βασιλείου

Άγιοι Θεόδωροι – Άρης Βοχαϊκού