Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Με Αναστασιάδη στον πάγκο η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού

Published

on

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Σταμάτη Αναστασιάδη ανακοίνωσε η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού. Αναλυτικά αναφέρει:

Η ομάδα μας βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα πλέον την ανανέωση της συνεργασίας με τον επιτυχημένο μας προπονητή Σταμάτη Αναστασιάδη για την επόμενη σεζόν!

Η διοίκηση της ομάδας μας ήθελε πάρα πολύ την παραμονή του νεαρού τεχνικού και έκανε τα πάντα ώστε να πάρει την θετική του απάντηση, έτσι ήρθε σε απόλυτη συμφωνία με τον προπονητή της ομάδας μας Σταμάτη Αναστασιάδη για μια ακόμη χρονιά την 4η σερί. (με ένα διάλειμμα λίγων μηνών πέρσι.) Είναι μια πάρα πολύ σπουδαία κίνηση της ομάδας μας καθώς ο νεαρός προπονητής έχει χτίσει κάτι σπουδαίο στην ομάδα μας αυτά τα χρόνια και έχει κάνει σημαντικό έργο ώστε να ανέβει η ομάδα επίπεδα σε όλα τα κομμάτια με μεθοδικότητα, γνώση και σκληρή δουλειά.

Υπήρχε θέληση και των 2 πλευρών να συνεχιστεί αυτή η άριστη συνεργασία και οι επιθυμίες του προπονητή μας κ. Σταμάτη Αναστασιάδη είναι απόλυτα σεβαστές και έτσι έφεραν και την ανανέωση της σπουδαίας αυτής συνεργασίας. Πλέον ο κόουτς της ομάδας μας σηκώνει μανίκια και ξεκινάει την σκληρή δουλειά στο πλάνο που έχει ετοιμάσει σε όλα τα επίπεδα. Κόουτς συνεχίζουμε δυναμικά!

Καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!