Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με ανατροπή η Αγία Ελεούσα 2-1 τους Αγίους Αναργύρους

Published

on

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ η Αγία Ελεούσα επικράτησε επί των Αγίων Αναργύρων με 2-1 παραμένοντας στα ψηλά της βαθμολογίας.

Εφτασε έτσι τους 40 βαθμούς και είναι στην 5η θέση, ενώ οι Αγιοι Ανάργυροι με 25 βαθμούς είναι στην 12η θέση, παραμένοντας σε κίνδυνο.

Μόλις στο 1′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Κατσίβελα να ευστοχεί κάνοντας το 0-1. Στο 50′ ο Καραδήμας έκανε το 1-1, ενώ στο 60′ οι Αγιοι Ανάργυροι κέρδισαν νέο πέναλτι, με τον Γκουτίδη που υπέπεσε σε αυτό να αποβάλλεται με 2η κίτρινη. Το εκτέλεσε ο Κεχρής, αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 75′ ο Καραδήμας με το 2ο προσωπικό του γκολ.

Μελανό σημείο ο τραυματισμός του Κωσταδήμα των Αγίων Αναργύρων, που τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νικος Κουνάδης): Ρούμπας, Γκαρδιακός (90+1′ Δαρδανός), Μπάκας, Μίχας, Μαθιούδης, Κατσικογιάννης (57′ Τεπετίδης), Χατζηροδίτης (57′ Ξυνογαλάς), Γκουτίδης.  Μπαριάμι (57′ Αρχανιωτάκης), Καραδήμας (83′ Αλαντίμα ), Παπαδόπουλος Ι.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Δημήτρης Κοσμάς): Χανιώτης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας, Γενίδογαν, Ντούμπερετ (75′ Δεσποτόπουλος), Χαραλάμπου (65′ Χριστοδούλου ), Ρουμελιώτης (57′ Αγγελής), Γεωργαμλής, Κεχρής (75′ Σιαλμάς), Κατσίβελας, Κωσταδήμας (65′ λ.τ.’ Καραμηνάς).