Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με ανατροπή η Αγία Παρασκευή τον Πανερυθραϊκό

Published

on

Αρκετά ανεβασμένη είναι το τελευταίο διάστημα η Αγία Παρασκευή και το απέδειξε ξανά σήμερα το μεσημέρι, αφού επικράτησε 2-1 του Πανερυθραϊκού εντός έδρας. Μάλιστα, οι παίκτες του Βαγγέλη Ιντζέκαρου τα κατάφεραν φτάνοντας στην ανατροπή στο τέλος του αγώνα απέναντι στο σκληροτράχηλο συγκρότημα του Αντώνη Τσιμπάκη. Οι ‘κόκκινοι’ προηγήθηκαν στο 31′ χάρις τον προωθημένο Σουμελίδη και πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-0. Πριν το γκολ, οι Κράσι και Τσοπανάκος σημάδεψαν τα δοκάρια, όπως και ο Αντωνιάδης μετά τον γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και είχαν μαζί τους την βοήθεια της τύχης. Αρχικά, ο Καφετζής με σουτ ισοφάρισε στο 56′ και στο 86′ ο Κράσι με κεφαλιά πέτυχε την απόλυτη ανατροπή εκμεταλλευόμενος την άστοχη έξοδο του Μπάτσα. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν τον Αντωνιάδη στο επόμενο παιχνίδι λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα στο 89′. Έτσι, η Santa ανέβηκε πέμπτη έχοντας 15 βαθμούς, πέντε περισσότερους από την δέκατη Ερυθραία.

Διαιτητές: Κοσικίδης Σ., Γεωργακόπουλος Π., Μπατζιόπουλος Σ.

Santa (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Γιαννόπουλος, Τζίτζης, Αλευρής Α., Βελέντζας, Αναγνωστόπουλος, Τσώνης, Ξηντάρας (46′ Καρβούνης), Τσοπανάκος (66′ Μπότης), Κράσι, Νταουτάι, Σεΐτι (46′ Καφετζής).

Ερυθραία (Αντώνης Τσιμπάκης): Μπάτσας, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Γεωργακόπουλος, Γκόλιας, Μπαμπαλούκας, Αδρακτάς, Αναγνώστης (71′ Μπρίλης), Αλιάι (56′ Γλυνός), Αντωνιάδης, Παπάζογλου (63′ Αντιόλ).