Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με ανατροπή η Αθηναΐδα 2-1 τον ΑΟ Περιστερίου

Published

on

Αν και υποβιβασμένη και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ η Αθηναΐδα νίκησε τον ΑΟ Περιστερίου με 2-1 παίρνουν έτσι ένα τρίποντο γοήτρου και ψυχολογικής τόνωσης.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πλέον σε περιπέτειες, και θα πρέπει να προσέξουν πολύ για να μην βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων..

Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα δύο γκολ των νικητών πέτυχαν παίχτες που μπήκαν σαν αλλαγή…

Στο 28′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Γεωργακόπουλος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπακοδήμο που απέκρουσε και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Στο 39′ ο ίδιος παίκτης κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν  με κεφαλιά έκανε το 0-1 Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε αρχικά στο 73′ όταν ο Βαγγέλης έκανε το 1-1, ενώ στο 84′ ο Πανάκης διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Γιώργος Καρατζάς): Μπακοδήμος, Κοντής, Λούλο (67′ Τζουρμανάς Α.), Σταύρου, Δρόσης, Βάρρας (67′ Βαγγέλης), Ντιντίφας, Στρυμπώνης (46′ Μαυρομματάκης), Λαφογιάνης (57′ Πανάκης), Φίλος, Φρατζέσκος (90′ Τζουρμανάς Γ.).

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σάκης Σάσσαλος): Ξυδιάς (30′ λ.τρ. Κουσίδης), Δρουγουνάκης, Θεοδωρόπουλος (88′ Μιράκα), Μπούζας, Κύβελος, Κωτσοβός, Δημητρίου (88′ Ριζβάνι), Ζαφειράτος, Μιχάλης, Κεφαλάς (77′ Λαγός), Γεωργακόπουλος.