Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Με ανατροπή η Αναγέννηση Μοσχάτου 3-2 τη Χαραυγή

Published

on

Γράφει ο Θάνος Λογοθέτης 

 

Εξαιρετικό παιχνίδι παρακολουθήσαμε στο γήπεδο του Μοσχάτου ανάμεσα στην τοπική ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και την ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη στις καθυστερήσεις με 3-2! Η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα ήταν ένα ανάποδο ψαλίδι του Παλαντέσκου στο 11′ που κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα Βαβάκα, ενώ δύο λεπτά αργότερα την ίδια κατάληξη είχε σουτ που επιχείρησε ο Παπανικολάου. Στο 16′ ήταν τελικά ο Ηλιόπουλος που άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους από κοντά μετά από ωραία ενέργεια του Παλαντέσκου. Στο 18′ ο Παλούκης είχε σουτ που έφυγε μόλις άουτ, και στο 30′ ο Ξυγκάκης με εξαιρετικό απ’ ευθείας φάουλ έγραψε το 0-2 για την ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ! Εκεί που έδειχνε πάντως να “καθαρίζει” το παιχνίδι, στο 37′ ο Οικονομάκης εκμεταλλεύτηκε ολέθριο σφάλμα της αμυντικής γραμμής των φιλοξενούμενων και μείωσε με πλασέ σε 1-2, ανανεώνοντας το ενδιαφέρον για το Β’ ημίχρονο… Στην επανάληψη ο αγώνας έγινε ακόμα πιο θεαματικός με τις δύο ομάδες να παλεύουν μέχρι το τέλος για την τελική επικράτηση! Στο 55′ ο Καραπατάς απείλησε για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, και στο 70′ ανατράπηκαν οι ισορροπίες αφού ο Παπανικολάου ανέτρεψε τον Οικονομάκη που εφορμούσε μόνος του στην περιοχή των φιλοξενούμενων και αποβλήθηκε από τον εξαιρετικό σήμερα Κωνσταντόπουλο. Το απ’ ευθείας φάουλ που κέρδισαν οι γηπεδούχοι εκτέλεσε ο Γουάτσοπ, αλλά η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα Ροβάτσου. Όμως στην επόμενη φάση του αγώνα στο 72′ ο ίδιος παίκτης ισοφάρισε με κεφαλιά σε 2-2 και το παιχνίδι πήρε φωτιά! Στο 82′ ο Οικονομάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία, αλλά στο 92′ ο ίδιος παίκτης με φοβερή ατομική προσπάθεια έγραψε μέσα σε αποθέωση το τελικό 3-2! Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Κώστας Κωνσταντόπουλος με βοηθούς τους Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και Λάμπρο Κατσάνα, ενώ παρατηρητής ήταν ο κύριος Λευτέρης Καραγιάννης…

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Παναγιώτης Ορφανός): Βαβάκας, Καραπατάς, Κατσωνάκης, Παπέλης, Μεταξάς, Αθανασόπουλος, Παπαθεοδώρου, Γουάτσοπ, Οικονομάκης, Παππάς (94′ Κουτσόγιωργας), Καζαντζής (78′ Αμπντεμεσίχ).

ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ (Δημήτρης Βουτσινάς): Ροβάτσος, Φέκος, Ξυγκάκης, Παπανικολάου, Γεροπαναγιώτης, Σαλάτας (80′ Βλαχογιάννης), Παλαντέσκου (46′ Κουκλάκης), Καστράτι, Παπαδάκης (65′ Στριγκώνης), Ηλιόπουλος, Παλούκης (46′ Τσιτσής)