Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με ανατροπή η ανεβασμένη Διάνα 2-1 την Ένωση Βοτανικού

Published

on

Αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο και παρά τις δύο αμφισβητούμενες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, η Διάνα επικράτησε με ανατροπή 2-1 του Βοτανικού στην Ηλιούπολη. Σε μεγάλη μέρα βρέθηκε ο Τόλης Χατζηστεφάνου, ο οποίος σημείωσε μεν το νικητήριο γκολ, όμως είδε τους Μπακογιάννη και Γουρέλη να του στερούν δύο για τα οποία φωνάζει έντονα η γηπεδούχος ομάδα. Κάπως έτσι, οι ‘κυανέρυθροι’ προσπέρασαν τον ΓΣΗ και βρίσκονται, πλέον, δέκατοι έχοντας 24 βαθμούς, σε αντίθεση με την Ένωση που παρέμεινε προτελευταία στους 12 πόντους.

Οι φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται η Διάνα συνέβησαν στο 20′ και 35′. Αρχικά, υποστηρίζουν από τον σύλλογο ότι ο Λουτσίνι χάνει καθαρά την μπάλα από τα χέρια του και όχι με φάουλ, ενώ στην δεύτερη περίπτωση ο Χατζηστεφάνου θεωρείται ότι είναι εκτεθειμένος πριν βγει τετ α τετ. Στο δεύτερο μέρος το ενδιαφέρον ήταν αμείωτο, καθώς στο 51′ ο Σπυροπάλι με όμορφη ατομική ενέργεια έδωσε το προβάδισμα στους παίκτες του Γιώργου Μπαζώρα, ενώ στο 55′ ο Ξένος είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον χώρο του κέντρου. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν κατέθεσαν τα όπλα και στο 62′ κέρδισαν πέναλτι ύστερα από χέρι του Ντάμα. Ο έμπειρος αμυντικός αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Ρούσεφ ισοφάρισε σε 1-1. Η λύτρωση ήρθε στο 83′ από τον Χατζηστεφάνου, ο οποίος μετέτρεψε σε γκολ την κάθετη του Ρούσεφ για το τελικό 2-1. Μάλιστα, οι ‘κυανόλευκοι’ θα μπορούσαν να κλέψουν τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά η προσπάθεια του Κατσούδα σταμάτησε στο δοκάρι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης Α., Τζελέπης Δ., Γουρέλης Π.

Διάνα (Γιάννης Χατζηράπτης): Κόρρας, Βιτωράτος, Λουτσάι, Νίκολι, Ξένος, Μπελέρης, Καλουδιώτης, Τσαβαλιάς (57′ Μουρούτης), Μπαλαφούτης Χρ. (72′ Βουτάς), Ρούσεφ, Χατζηστεφάνου.

Ένωση (Γιώργος Μπαζώρας): Λουτσίνι, Χαμουρίδης (84′ Τζαβάρας), Κολάγκη, Ντάμας, Κατσούδας, Ηλιάκης, Φιλόπουλος (59′ Ρακιτζής), Ελ-Ράντυ, Θεοδωρέλος (46′ Μονδέλος), Σκεύης, Σπυροπάλι.

Photo: Sportifico.gr