Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με ανατροπή η Αργυρούπολη

Published

on

Ωραίο παιχνίδι έγινε στην Αργυρούπολη όπου η τοπική ομάδα επικράτησε με ανατροπή 2-1 του Ιάσονα. Οι φιλοξενούμενοι που ηττήθηκαν μετά από εννιά αγωνιστικές προηγήθηκαν στο 35′ με σουτ του Γεγέ αλλά στο 44′ ο Δρακοντίδης αξιοποίησε με κεφαλιά το κόρνερ του Λεβέντη οδηγώντας τις ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια. Στο 76′ ο Μητρούσης σταμάτησε εντυπωσιακά τον Δρακοντίδη παραχωρώντας κόρνερ. Όμως στην εκτέλεση του ο Δρακοντίδης ξανά με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Λεβέντη διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τους πορτοκαλί που βρίσκονται με 57 πόντους πίσω από το πρωτοπόρο Αιγάλεω ένα βαθμό. Αντίθετα, οι κυανόλευκοι έμειναν ένατοι στους 30 βαθμούς.

Διαιτητές: Παπαπέτρου, Τουμπακάρης, Καρατζίκας.

Αργυρούπολη (Γιάννης Λεβέντης): Λεβέντης Δ-Ε, Τσάκαλος, Μίχας (46′ Μπουσουλόπουλος), Γιαννίκος (78′ Κορκολής), Παλόγλου, Ντούβλης, Λεβέντης Δ-Ι, Υφαντής, Αγγελόπουλος (62′ Γιαννακούλας), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.

Ιάσονας (Νίκος Φούσκας): Μητρούσης, Δουγιέκος (73′ Μάρος), Βασιλάκος Β., Μπαλαρής, Βασιλάκος Η., Μιχαλόπουλος (87′ Αγγελόπουλος), Μανδαμαδιώτης (83′ Βασιλικός), Γεγές, Κωνσταντόπουλος, Τσάτσας, Ξενάκης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply