Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Με ανατροπή η Θύελλα 3-2 την Λαυρεωτική

Published

on

Σπουδαίο παιχνίδι έγινε στην Ραφήνα με την τοπική Θύελλα ψυχωμένη και φανερά αναγεννημένη να γυρίζει δυο φορές το ματς απέναντι στην Λαυρεωτική και τελικά να παίρνει την νίκη με 3-2.

Η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη έδειξε να βρίσκει τον καλό της εαυτό και αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 30’ όταν ο Τσιριγώτης εκτέλεσε κόρνερ απευθείας σημειώνοντας τέρμα και με την βοήθεια του ανέμου (0-1), κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Βαζέχα λίγο πριν πάει στην ανάπαυλα (1-1), μάλιστα στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Γεραγωτέλλης  σημάδεψε με το κεφάλι το δοκάρι του Ευδαίμωνα.

Την ίδια «περιπέτεια» έζησαν οι φίλοι των Λιγνιτωρύχων και στο δεύτερο μέρος όταν στο 60’ ο Παπαδόπουλος κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος βάζοντας την Λαυρεωτική ξανά μπροστά στο σκορ (1-2) με τον Βαζέχα εκ νέου με όμορφο πλασέ να φέρνει την ισορροπία στο ματς (2-2).

Την μεγάλη νίκη όπως εξελίχθηκε για τους γηπεδούχους έδωσε ο Χαρακτίδης με φάουλ στο 80’ . Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι πέραν του γεγονότος ότι έχασαν από πολύ νωρίς τον Γιαχάεβ Α από τραυματισμό έπαιζαν και από το 85’ με 9 ποδοσφαιριστές καθώς Χάλαρης και  Τσιριγώτης υπέστησαν θλάση και δεν μπορούσαν να αντικατασταθούν (είχαν πραγματοποιηθεί και οι δύο αλλαγές)
 

Διαιτητές ήταν οι Βλάχος  Γκουρνιάς και Γκόντα

Θύελλα Ραφήνας (Πέτρος Τσιγκούλης) Πάντος, Αράπης, Στάφα, Μανουσάκης, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (89′ Γεωργιάδης), Ντόσκας (77′ Μουτζακάς), Ξύδης (62′ Παπαδόπυλος), Βαζέχα, Ανδρεαδάκης

Λαυρεωτική (Ανδρέας Δεληγιάννης) Ευδαίμων, Βουκελάτος (66′ Ασλάνι), Ιατρού(45′ Γιαχάεβ Βλ.), Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης, Κοντογιάννης, Γιαχάεβ Α. (5′ λ.τρ. Τζώρας), Τσομπανάκης, Παπαδόπουλος, Τσιριγώτης.

foto: irafina.gr