Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Με ανατροπή και…Παππά η Ελευθερούπολη 3-1 τον Απόλλωνα Αθηνών Δάφνη

Published

on

Ανατρέποντας την εις βάρος της κατάσταση και έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Νίκο Παππά που πέτυχε όλα τα γκολ της ομάδας του, η Ελευθερούπολη νίκησε τον Απόλλωνα Αθηνών Δάφνη με 3-1.

Εφτασε έτσι τους 7 βαθμούς, παρέμεινε αήττητη και ανέβηκε τουλάχιστον προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι υπέστησαν την πρώτη τους βαθμολογική απώλεια και έμειναν στους 6 βαθμούς.

Στο 22′ ο Αμπεντινάι έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους κάνοντας το 0-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο. Στη συνέχεια όμως ανέλαβε δράση ο Παππάς, που με τρία γκολ στο 58′, στο 70′ και στο 83′ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Κολονέλος (22′ λ.τρ. Στεφάνου), Μάμαλης (86′ Χεινόπωρος), Χαλκιαδάκης, Γκλέτσος, Βασίλας, Σερδενές, Σταμάτης (46′ Καταβάτης), Μεσάκου (69′ Χατζής), Χούσος (46′  Λέκκας), Καντελμίδης, Παππάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΑΦΝΗ: Μαυροειδής, Κανελλάκης (67′ Δούρος), Αμπεντινάι, Ασημακόπουλος, Χασκής, Βλαχονικολέας, Κοραχάης, Δημητρόπουλος (52′ Μπαλουτσής), Νόκας, Κοφίνης, Τριαντραφυλλίδης.