Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με ανατροπή και σούπερ Λάιο ο Αθηναϊκός 4-1 την Ανθούπολη

Published

on

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Αθηναϊκός ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και επικράτησε με 4-1 επί της Ανθούπολης έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λάιο που πέτυχε τρία γκολ σε ένα ημίχρονο.

Ετσι ο Αθηναϊκός πήρε το πρώτο του τρίποντο στη διαδικασία των μπαράζ παραμονής ξεκινώντας με το δεξί, ενώ η Ανθούπολη δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη νίκη της πρεμιέρας και έμεινε στους 3 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 19′ όταν ο Ξυνογαλάς έκανε το 0-1. Στη συνέχεια όμως ανέλαβε δράση ο Λάιος, που με τρία προσωπικά γκολ (24′, 32′, 45′) έκανε το 3-1. Η Ανθούπολη κυνήγησε τη μείωση του σκορ στο 2ο μέρος, αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ στο 90′ ο Κούτσιας διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ρούμπας, Ταρσαναλής (40′ Ζάχος), Τραγουστής (77′ Θεοδοσίου), Παναγόπουλος, Μπαλίου, Μαυροματάκης, Λαζόπουλος (67′ Κούτσιας), Κατσούλας, Λημνιός (77′ Θανόπουλος), Τσοπανάκος, Λάιος.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Τσιώσης, Κακιώρης, Μαρκάκης (74′ Δώριζας), Πάσσαρης, Χιονάς, Πανίδης, Ξυνογαλάς (46′ Ρεζτσόβ), Χαϊδάς, Αρβανίτης (46′ Ηλιόπουλος), Κυριαζής (89′ Ρούτσης), Καλογερής (74′ Μαντινιώτης).

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ