Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με ανατροπή οι Άγιοι Ανάργυροι την Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Published

on

Μπορεί να βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ, όμως οι Άγιοι Ανάργυροι επικράτησαν τελικά 2-1 της Θύελλας Αγίου Δημητρίου μέσα στο Μπραχάμι. Το παιχνίδι ήταν καλό από πλευράς θεάματος και η Ένωση έφτασε δίκαια στην νίκη. Στην βαθμολογία, το συγκρότημα του Δημήτρη Καλύκα έφτασε στην έβδομη θέση τον Πανερυθραϊκό έχοντας 31 βαθμούς, ενώ η Θύελλα συνεχίζει να βρίσκεται σε δύσκολη θέση παραμένοντας στην 13η θέση με 19 πόντους.

Το σκορ άνοιξε στο 3′ ο Κώστας Ελευθεριάδης με κοντινό πλασέ ύστερα από κακό υπολογισμό του Σαράντη σε σέντρα του Γιαννόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 25′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στραβοκέφαλου κι αφού πρώτα ο Μαραγκουδάκης έκανε χέρι σε σέντρα του Σερδενέ. Στο 59′ άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες, καθώς ο Μαραγκουδάκης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη του Αντωνίου για τράβηγμα φανέλας στον Πλεξίδα. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν τον αντίπαλο και στο 71′ ολοκλήρωσαν την ανατροπή σε αντεπίθεση που ξεκίνησε ο Πλεξίδας και τελείωσε άψογα ο Τσιάνος.

Διαιτητές: Αντωνίου Κ., Μητρόπουλος Χ., Νικολάου Χ.

Θύελλα (Δημήτρης Μαντούκας): Καταχανάκης, Μαραγκουδάκης, Γιαννόπουλος (82′ Φαρμάκης), Ρέτσος, Γεωργόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Ελευθεριάδης Γ., Ταχιράι, Ζαμπαράς (62′ Κόντος), Μπίνας, Ελευθεριάδης Κ. (58′ Φιαμέγκος).

ΓΣΑΑ (Δημήτρης Καλύκας): Σαράντης, Γεωργίου, Λώλο, Κοκότης, Χρόνης, Σερδενές (81′ Μπόσιος), Δημαράς (51′ Τσιάνος), Τσίμος (59′ Τούρλας), Στραβοκέφαλος, Πλεξίδας, Βυζανιάρης.