Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με ανατροπή οι Αγιοι Ανάργυροι 3-1 τον Ατταλο

Published

on

Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση τους στο δεύτερο ημίχρονο οι Αγιοι Ανάργυροι ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση και επικράτησαν επί του Ατταλου με 3-1.

Εφτσαν έτσι τους 29 βαθμούς και ισοβαθμούν στην 4η θέση με Αγιαξ Ταύρου και Αγιο Θωμά, ενώ ο Ατταλος έμεινε στους 10 βαθμούς και στην 10η θέση, με την κατάσταση να δείχνει πλέον πάρα πολύ δύσκολη.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 17′ όταν ο Φούντας εκτέλεσε κόρνερ και ο Τριάντης με γυριστή κεφαλιά έκανε το 0-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Οι γηπεδούχοι με την έναρξη του 2ου μέρους γύρισαν το ματς μέσα σε 5 λεπτά Αρχικά στο 47′ ο Παπουλίδης με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Κατσίβελα, αυτός γύρισε στον Πετανάι που από κοντά έκανε το 1-1, ενώ στο 50′ κέρδισαν πέναλτι, με τον Κατσίβελα να εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 2-1. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 75′ ο Πετανάι μετά από εξαιρετική ατομικ΄ξη ενέργεια και ασίστ του Αρβανιτάκη.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Παππάς, Βυζανιάρης, Δενελάβας, Παπουλίδης, Γενίδογαν (84′ Λουκόπουλος), Αρβανιτάκης, Κατσίβελας (84′ Μπιλικαΐδης), Χριστοδούλου (80′ Τσάμογλου), Δεσποτόπουλος (46′ Θεοδωρακόπουλος), Πετανάι, Κωσταδήμας (46′ Χαραλάμπου).

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ: Κώνστας, Κουτσόπουλος, Γεωργόπουλος, Πατρινός, Πανάκης, Δούκας, Μποζιβνάκης, Καραπάτης (70′ Νικολάκης), Τριάντης, Φούντας, Ρουκάι.