Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με ανατροπή ο Άρης Πετρούπολης 2-1 τον Χολαργό

Published

on

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Άρης Πετρούπολης ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και επικράτησε με 2-1 επί του Χολαργού, διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες του για πρόκριση στα μπαράζ ανόδου.

Έφτασε έτσι τους 6 βαθμούς και ισοβαθμεί στην κορυφή με την Αγία Παρασκευή, ενώ ο Χολαργός που έκανε μεγάλη προσπάθεια αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το ματς, μένοντας στην τέταρτη θέση με 1 βαθμό και βλέποντας τις ελπίδες του να ψαλιδίζονται σε μεγάλο βαθμό.

Ο Χολαργός προηγήθηκε στο 8′ με κεφαλιά του Χατζή, με τον Τσουκαλά στο 25′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Το ματς κρίθηκε στο 75′ όταν μετά από εξαιρετική ενέργεια του Ράπτη ο Σούφλας έκανε το τελικό 2-1.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Καλογερόπουλος, Λάπα, Λεβέντης, Ρέτζο, Κορώνης (46′ Τσερκώνης), Γεραγωτέλλης, Τρακόσης (70′ Μπιμάι), Μπριστογιάννης (46′ Σούφλας), Τσουκαλάς (61′ Ράπτης), Μαρίνου (90΄Καραδήμας), Αργυρίου.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Μολφέσης, Κοντογιάννης, Τσαγκάρης, Τσίρος, Μιχελής, Μπαλαχτσής (46′ Μηλιώνης), Κωνσταντινίδης (46′ Καρράς), Μυλωνάς, Χατζής, Τσιαντής (46′ Ζαχαρόπουλος), Σκούμας (79′ Τριάντης).