Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Με ανατροπή ο Αίαντας 2-1 το Νέο Ικόνιο

Published

on

Συνέχισε με νίκη ο Αίαντας Σαλαμίνας επικρατώντας με ανατροπή του Νέου Ικόνιου με 2-1. Η ομάδα του Τάσου Ανδριώτη αν και βρέθηκε να χάνει στο 41΄με τέρμα που σημείωσε με  ο Γκεγκάι  με κεφαλιά (0-1), κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 44’ με κεφαλιά του Ζέρβα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κοττάκη.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα και στο 51’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι το εκτέλεσε ο Τσιρίδης και έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. (δείτε το video παρακάτω)

Το γκολ της νίκης για τον Αίαντα πέτυχε με υπέροχη ατομική ενέργεια ο Μαυρίδης στο 80’ 2-1. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής έχασε μοναδική ευκαιρία να ζευγαρώσει τα τέρματα του στο τέλος της αναμέτρησης.

Αξίζει να σημειώσουμε την πολύ καλή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του Περάματος στο γήπεδο των Αμπελακίων που διεξήχθη το παιχνίδι.

Διαιτητής ήταν  ο Τζαγκαράκης.

Αίας Σαλαμίνας: Κατσικώστας, Lacka(73′ Πλατέλλας), Λιάτος(73′ Μακρίδης), Ευθυμιάτος(46′ Ντελιλάι), Τζιόλας, Κοκλιώτης(46′ ΠαπαΪσιδώρου), Δάλλας, Καλικαντής, Ζέρβας, Κοττάκης, Μανωλιάς(58′ Δημακάκος).

Νέο Ικόνιο: Χιώτης, Μπαϊμπάκης(87′ Κουλουρας), Χονδρουδάκης Π., Κόντζογλου, Σακάλογλου, Κοντογεώργης Δ., Γκεγκάι, Μπέλλος(60′ Φρονιάδης), Κοντογεώργης Α.(46′ Τσιρίδης), Χονδρουδάκης, Παπαϊωάννου(69′ Ξένος).