Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Με ανατροπή ο Γ.Σ. Καισαριανής

Published

on

Στο γήπεδο των Μελισσίων ο Γ.Σ. Καισαριανής πήρε ‘μάγκικο’ διπλό με 2-1 κόντρα στον Παράδεισο Αμαρουσίου και τον υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα. Οι ‘κυανέρυθροι’ άνοιξαν το σκορ στο 16′ με τον Πέτα, όμως δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα. Στο 24′ ο Γεωργαντζέλης είχε δοκάρι και στο 39′ ήρθε η ισοφάριση από τον ίδιο. Ο Κραψίτης σέντραρε από τα πλάγια και ο Γεωργαντζέλης ισοφάρισε με κεφαλιά σε 1-1. Στο 44′ ήρθε η απόλυτη ανατροπή με δράστη τον Χρυσοχόου που πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ-φάουλ από τα 35 μέτρα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι και οι ‘κιτρινόμαυροι’ ανέβηκαν έβδομοι έχοντας πέντε πόντους παρέα με τον Παράδεισο.

Διαιτητές: Στάμος Β., Ματσούκας Κ., Καπίρης Ε.

Παράδεισος (Σάκης Δέδες): Αλαφούζος, Μότσιος, Πελεκάνος (64′ Τρακάκης), Στούλης, Χαβενετίδης, Μπολέτης (46′ Καραλής Γ.), Καραλής Ν., Δήμος (49′ Πέτρουλας), Πέτας, Λεφάκης, Γεωργακόπουλος.

Καισαριανή (Αργύρης Παπακώστας): Καψάλης, Αγγελόπουλος (67′ Σχοινάς), Βενέτης, Ζαχαράκης, Ντάτσης, Ντούνης, Κραψίτης, Κολοκυθάς (55′ Χελιώτης), Γεωργαντζέλης, Αρναρέλλης (85′ Θεοφιλόπουλος), Χρυσοχόου.