Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Με ανατροπή ο Ηρακλής Περιστερίου 2-1 τον Αστέρα Ζωγράφου

Published

on

Σε ένα ματς με δύο πρόσωπα, ο Ηρακλής Περιστερίου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 επί του Αστέρα Ζωγράφου και να αναρριχηθεί βαθμολογικά.

Εφτασε έτσι τους 7 βαθμούς, με τον Αστέρα να γνωρίζει την πρώτη ήττα του και να μένει στους 8 βαθμούς.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, και προηγήθηκαν στο 24′ όταν ο Τσιάκαλος έκανε το 0-1. Μάλιστα είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 35′ όταν κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Καλαμάρης απέκρουσε την εκτέλεση του Λιόλιου. Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής μπήκε καλύτερα, και έφτασε στην ισοφάριση στο 55′ όταν ο Νίτας με πέναλτι έκανε το 1-1, ενώ η ανατροπή ήρθε στο 68′ όταν ο Βαρδαραμάτος διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Καλαμάρης, Πάνος (38’ Σάσσαλος Α.), Μαρίνος (46’ Ζαφειράτος), Μήτρος Π. (46’ Σοροβίγκας), Σάσσαλος Ε., Βασίλειου, Χρυσοχόος (38’ Νίκος), Μήτρος Ν., Νίτας (77’ Κρανίτης), Βαρδαραμάτος, Πουρίκη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡ. (Θανάσης Ζαμπούρας): Λαχανάς, Ρουπακιάς, Στεργίου Ν. (66’ Δρακάς), Τούντας, Καρακάσης, Βραχίμη (86’ Καραμάνος), Λιόλιος, Τσιάκαλος, Κούρρα, Τζοβάρας (66’ Ρέτσκα), Τζίγκος.