Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με ανατροπή ο Κένταυρος Βριλησσίων 2-1 τον Ηφαιστο Περιστερίου

Published

on

Αντιδρώντας άμεσα στο γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Κένταυρος Βριλησσίων επικράτησε με 2-1 επί του Ηφαίστου Περιστερίου και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στη 2η θέση.

Εφτασε έτσι τους 52 βαθμούς, ενώ ο Ηφαιστος πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις το ματς αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι, μένοντας στους 28 βαθμούς και σε επισφαλή θέση.

Στο 20′ ο Σκούμας έκανε το 0-1, αλλά αμέσως μετά στο 21′ ο Καβαλάρης έκανε το 1-1. Στο 38′ ο Τσαντήλας έβαλε μπροστά τον Κένταυρο κ’άνοντας το 2-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος, και τελικά και το παιχνίδι. Στο 55′ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση όταν το σουτ του Βλάχου σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ την ίδια ξατάληξη είχε και η προσπάθεια του Κεραμά για τον Κένταυρο στο 70′.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Κώστας Ρούπτσος): Νικοπολίδης, Σαχσανίδης, Χαλκιόπουλος, Λιαπίδης, Καβαλάρης, Φελέκης (15′ λ.τ. Κεραμάς), Μανίκας (68′ Μπούρης), Τσαντήλας (80′ Γκέζος), Γεωργουδάκης, Νιτσάκης (68′ Κουδούνας), Αλεξανδράκης (80′ Γιαννάκου).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γιάννης Χλωρός): Μπότος, Φουκούλης, Βλάχος, Λιούκας Αγοραστός, Πάζα, Σκούμας, Τρακόσης (85′ Κέσκος) Γονής (65′ Κολονέρος), Λάγγας, Ράπτης (80′ Ρέτσος).