Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Με ανατροπή ο Παθιακάκης

Published

on

Μία στροφή πριν την αυλαία του πρώτου γύρου, ο Παθιακάκης έσπασε το ρόδι.  Στο γήπεδο του Αγίου Στεφάνου επικράτησε επί των Γλυκών με 2-1 καθώς πέτυχε τη νίκη με ανατροπή στο σκορ. Κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες (χιονόνερο) και με τη σκοπιμότητα να πρωταγωνιστεί και για τις δυο ομάδες, το παιχνίδι πήγε στη δύναμη. Ένταση και αποβολές και παράπονα για άσχημη διαιτησία από μέρους των Γλυκών Νερών, ήταν το ρεζουμέ του αγώνα.
Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 60΄ με τον Βλάχο με απευθείας χτύπημα κόρνερ και ισοφάρισαν δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι στο 62΄  με τον Ρόμπολα. Μετά την ισοφάριση έγινε σύρραξη, με αποτέλεσμα να αποβληθούν τρεις παίκτες με απευθείας κόκκινη. Από τον Παθιακάκη ο Ρακιτζόπουλος και από τα Γλυκά Νερά οι Φώτος και Τριανταφυλλόπουλος.
Έξι λεπτά μετά, ο Παθιακάκης το γύρισε το παιχνίδι καθώς το γκολ του Δρόσου στο 68΄ , έμελλε να είναι το νικητήριο και αυτό που χάρισε το πρώτο τρίποντο στην ομάδα του.

Διαιτητής του αγώνα Μανιώτης, με βοηθούς τους Καραθανάση και Λάμπρου

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Κιλιμτζίδης) Σπανός, Κατσαρίδης, Ρακιτζόπουλος, Σιάτη, Λαζαρίδης, Λειβαρτζινός, Ανεζύρης, Κατσιγιάννης (93΄ Δημάτσας), Κωστένογλου (88΄ Κάιτσας), Ρόμπολας, Στάσης (51΄ Δρόσος)


ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Κατσίμπρας-Μαντούκας) Βιταλιώτης Λ, Συμβουλίδης, Φώτος, Τριανταφυλλόπουλος, Μάνδαλος, Βάρδας, Δρούγκας (63΄ Χριστοδούλου), Βιταλιώτης Γ., Λώλος, Βλάχος (75΄ Καπράλος), Στίσι (85΄ Οτομπάσι)

Γράφει ο Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com