Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με ανατροπή ο Πανερυθραϊκός τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Published

on

Την δέκατη φετινή νίκη σημείωσε ο Πανερυθραϊκός επικρατώντας με ανατροπή 3-1 του Ολυμπιακού Λιοσίων στο Ίλιον. Οι παίκτες του Αντώνη Τσιμπάκη μπήκαν δυναμικά στο δεύτερο μέρος και καθάρισαν συνοπτικά την υπόθεση νίκη χάρη στον Παπάζογλου. Στην βαθμολογία, η ομάδα της Ερυθραίας ανέβηκε έκτη έχοντας 34 βαθμούς μαζί με τους Αγίους Αναργύρους, ενώ το συγκρότημα του Λευτέρη Αλεξάκη βρίσκεται ενδέκατο μόλις με 11 πόντους.

Το σκορ άνοιξε ο Αργυρός στο 41′ με ωραίο σουτ σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, το οποίο επικεντρώθηκε σε μονομαχίες κέντρου. Στο δεύτερο μέρος, η είσοδος του Παπάζογλου έπιασε στο ύπνο τους γηπεδούχους που δεν πίστευαν πόσο εύκολα άλλαξε η κατάσταση. Αρχικά στο 47′ ο Σουμελίδης σε μία από τις συχνές του προωθήσεις ισοφάρισε και στην συνέχεια ήταν η ώρα του Παπάζογλου. Ο έμπειρος φορ υποδέχθηκε τις ασίστ του Αντωνιάδη και διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 49′ και 52′ αντίστοιχα.

Διαιτητές: Ρεσίτης Σ., Γεωργακόπουλος Π., Κορωνιός Κ.

Ολυμπιακός (Λευτέρης Αλεξάκης): Κούμης, Δούκας, Βασίλογλου, Μηλιώνης, Γιάκας, Κωνσταντινίδης, Παναγιωτακόπουλος (80′ Παπαθεοδώρου), Τσιάμης, Κίτσιος, Αργυρός, Καρύδης (75′ Μελέτης).

Ερυθραία (Αντώνης Τσιμπάκης): Μολφέσης, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Γλυνός, Γκόλιας (85′ Παπαδόπουλος), Γεωργακόπουλος, Μπενετάτος, Αναγνώστης, Παπαθανασίου (46′ Αντιόλ), Αντωνιάδης, Μπρίλης (46′ Παπάζογλου).

Photo: Sportifico.gr