Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με ανατροπή ο Πανερυθραϊκός 2-1το Καλαμάκι

Published

on

Σε ένα ματς με συναρπαστικό φινάλε και πολλά νεύρα, ο Πανερυθραϊκός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ νίκησε το Καλαμάκι με 2-1.

Η ομάδα του Γιάννη Δημητρίου έφτασε λετσι τους 4 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι υπέστησαν την δεύτερη ήττα τους σε ισάριθμα παιχνίδια.

Μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, στο 65′ ο Κάλλος έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και αφού στο 75′ ο Αραμπαντζής έφερε το ματς στα ‘ίσα κάνοντας το 1-1, στο 79′ ο Μπαμπαλούκας με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Στις καθυστερήσεις του ματς οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Αχαρονιάν με απευθείας κόκκινη, με αποτέλεσμα να σημειωθεί μεγάλη ένταση και να υπάρξει ολιγόλεπτη διακοπή.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Τζαφάι, Σουμελίδης, Μπαλλής (88′ Γλυνός), Καρδάμης, Νταλένγκα (60′ Αχαρονιάν), Βαρκαρώτας, Λουκάς, Απειρανθίτης, Φραγκάκης (46′ Μπαμπαλούκας), Λελούδας (71′ Τσουμάνης), Μιχαλόπουλος (60′ Αραμπαντζής).

ΚΑΛΑΜΑΚΙ: Σανταμούρης, Γαλιατσάτος (58′  Βελλής), Τσονάκης (46′ Σαραντινός), Κίλιας, Αθανασίου (81′ Ρουτζιέρης), Αργύρης, Κοτόπουλος, Γεροντάρης, Κάλλος, Γιανναράκος (65’ Τζιβελέκης), Σιδεράς.