Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Με ανατροπή ο Πανιώνιος Καισαριανής 2-1 εκτός τη Λαύρα Αργυρούπολης

Published

on

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε ο Πανιώνιος Καισαριανής, που αν και έχανε από πολύ νωρίς κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 εκτός έδρας επί της Λαύρας Αργυρούπολης.

Εφτασε έτσι τους 9 βαθμούς και τουλάχιστον προσωρινά ξέφυγε από την τελευταία θέση, ενώ οι γηπεδούχοι πλήρωσαν τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου που λέει ότι όποιος χάνει πολλές ευκαιρίες, στο τέλος χάνει και το ματς, και έμειναν έτσι στους 12 βαθμούς.

Στο 3′ ο Κολάι έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους κάνοντας το 1-0, όμως η απάντηση των φιλοξενούμενων  ήρθε άμεσα, και στο 9′ ο Διονυσόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 80′ ο Αλεξίου διαμόρφωσε το τελικό 1-2 δίνοντας τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Γουλής, Βιγκλιάρης (75′ Ζαρίκος), Μυλωνίδης (81′ Μαυρόπουλος), Παπαγεωργίου (60′ Φωτουλάκης), Λύτρας, Γκίκα, Κουλουρίδης, Κολάι, Τρουλλινός (60′ Σημαιάκης), Πολυμερόπουλος, Σκούρλας

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Χάλαρης, Ελ Χελουί (84′ Βουτζαλής), Μελίγος, Απέργης, Αλεξίου, Λιάπας, Μπαρμπαλιάς, Διονυσόπουλος, Γκόφας, Χατζηστεφάνου, Ασωνίτης