Connect with us

Γ Εθνική

Με ανατροπή ο Πανιώνιος 2-1 τον ΑΟ Υπάτου

Published

on

Ο Πανιώνιος έφυγε με το διπλό (2-1) από την έδρα του ΑΟ Υπάτου σε ένα παιχνίδι για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Οι γηπεδούχοι σκόραραν γρήγορα στο παιχνίδι, αφού στο 10′ ο Σταγάκης με μονοκόμματο σουτ, μετά από κόρνερ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Πανιώνιος ανέβασε την απόδοση του, έψαξε το γκολ και το βρήκε στο 40′ με ωραία κεφαλιά του Πότσι, μετά από φάουλ του Στούπη.

Στο φινάλε του ημιχρόνου ο Ποτουρίδης ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Αλμπάνη και ως τελευταίος παίκτης πήρε την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή.

Όσο περνούσε ο χρόνος το παιχνίδι “άνοιγε”, με τον Πανιώνιο να έχει τον έλεγχο και τις περισσότερες φάσεις, όμως και o AO Υπάτου στις αντεπιθέσεις γινόταν επικίνδυνος.

Το γκολ της νίκης ήρθε για τον Πανιώνιο στο 88′. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Στούπη, ο Κλλιτσουνάκης στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και ουσιαστικά “χάρισε” τη νίκη στον Πανιώνιο.

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ: Αθανασόπουλος, Παναγιώτου, Ζαχαρός, Καλλιτσουνάκης, Γλυνός, Αλαμπάνης, Μπούσης, Ποτουρίδης, Τσίπρας, Μπακαούκας, Σταγάκης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σκαφίδας, Διονέλλης, Χοτζάλι, Ζούλιας, Ποτουρίδης, Μπρέγκου, Πότσι, Στούπης (81′ Χριστόπουλος), Γεμιστός (81′ Ιγνατίδης), Γλυνός (46′ Καλύβας), Μπουρλάκης (75′ Ξυγκόρος)

Πηγή: Panionianea