Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Με ανατροπή ο ΠΑΟΚ Μάνδρας 4-2 τον Ηρακλή Ελευσίνας

Published

on

Δυνατή μάχη στην Γκορυτσά  ανάμεσα σε ΠΑΟΚ Μάνδρας και Ηρακλή Ελευσίνας, με τους τυπικά γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με αντεπίθεση στο δεύτερο μισό του αγώνα  και αφού προηγουμένως ο ρέφερι Φαρμάκης είχε αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα  στο 44’ τον ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Παροτσίδη για επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο.

Οι «πράσινοι» είχαν πολύ δυνατό ξεκίνημα προηγήθηκαν στο 7’ με τον Μπόγκο και ζευγάρωσαν τα τέρματα τους στο 24΄με τον Παντελίδη (0-2).

Το δεύτερο μέρος ανήκει στον ΠΑΟΚ που ανέβασε στροφές και απέναντι σε ένα Ηρακλή που αγωνίστηκε για ολόκληρο το 45λεπτο με αριθμητικό μειονέκτημα, επικράτησε στον αγωνιστικό χώρο σημειώνοντας τέσσερα τέρματα, με τους Τσιανάκα στο 48΄( πέναλτι) , Παπακωνσταντίνου 63’, Μανασίδη 87’ και Χιονίδη 96’, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Διαιτητής ήταν ο Φαρμάκης.

ΠΑΟΚ: Στεφανίδης, Ζεϊτινίδης(46’Μιχαηλίδης),Δανιηλίδης(46’Παπακωνσταντίνου), Τεπέτωβ,Χωραβάτης(46’ Παπαδόποπυλος), Μπόνος, Τσιανάκας,  Στυλίδης, Χιονίδης Τζανέτος, Μανασίδης(92’ Λευκόπουλος).

Ηρακλής Ελευσίνας: Γερογιάννης, Μαρινόπουλος, Μουκάι(77’ Ρήγος), Παροτσίδης, Παπασταματίου,  Γκόρος, Τσακουρίδης, Μαγγανάς,Παντελίδης(60’ Αγάθης), Μπόγκος(46’ Ζαχαριάδης), Pupu(81’ Γκούτσιος).

foto  Θεόδωρος Γεωρνταμιλης