Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με ανατροπή τα Σούρμενα 4-2 τον Αθηναϊκό

Published

on

Σε ένα εξαιρετικό ματς όπου καταλογίστηκαν τέσσερα πέναλτι, τα Σούρμενα αν και βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, επικράτησαν με 4-2 επί του Αθηναϊκού.

Έφτασαν έτσι τους 13 βαθμούς και ανέβηκαν στην τρίτη θέση, ενώ ο Αθηναϊκός έμεινε στους 9.

Μόλις στο 2′ ο Φούρλας έκανε το 0-1, με την απάντηση των γηπεδούχων να έρχεται στο 4′ όταν ο Μασάντο με πέναλτι έκανε το 1-1. Στο 32′ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να κερδίσουν πέναλτι, με τον Μαυρομματάκη να εκτελεί εύστοχα κάνοντας το 1-2.

Στο 62′ τα Σούρμενα κέρδισαν νέο πέναλτι, αλλά ο Ρούμπας απέκρουσε την εκτέλεση του Μασάντο. Στο 67′ ο Ντοκάι ισοφάρισε σε 2-2, με τον Δουγένη στο 75′ να κάνει το 3-2. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 85′ ο Παπαδάκης με νέο πέναλτι.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Αθανασόπουλος, Καμπουρούδης, Μαχαίρας, Αγγέλης, Αλεξανδράκης, Παπαδάκης, Πετριτάι, Φαμπίνιο (85′ Γιαννούλης) Ντοκάι, Μαρινάκης (78′ Περμπάσα), Χαπάλογλου (46′ Δουγένης).

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ρούμπας, Βασιλείου (68′ Θανόπουλος), Μαρίνης (46′ Ταρσαναλής (79′ Λεβέντης)), Κατσούδας, Ζάχος, Μαυρομματάκης, Δούκας (46′ Βελέντζας), Κατσούλας, Φούρλας, Μπαλατσούρας, Τραγουστής (62′ Βουλτσίδης)