Connect with us

stoplekto

Με ανατροπή το Αιγάλεω 2-1 την Πεύκη

Παράπονα οι γηπεδούχοι για το διαιτητή

Published

on

Χρειάστηκε να βρεθεί πίσω στο σκορ προκειμένου το Αιγάλεω να ανεβάσει στροφές και να πάρει τη νίκη με 2-1 απέναντι στην Πεύκη. Οι φιλοξενούμενοι στο α’ μέρος μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πήραν κεφάλι στο σκορ με τη συμπλήρωση 35′ αγώνα, χάρις σε ατομική ενέργεια του Κακλαμάνου.

Η χαρά για το σωματείο των βορείων προαστίων δεν κράτησε για πολύ, αφού 4′ αργότερα ο Πάντος Τζανετάκος με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε για τους «κυανόλευκους». Το νικητήριο τέρμα του «Σίτυ» σημείωσε στο 65′ ο Λάμπρος Χανιώτης με κεφαλιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Τσαγκαράκη. (ΣΔ Ρεθμύμνου)

 

ΑΙΓΑΛΕΩ (Μάρκος Μαυρομάτης): Κουρεπίνης, Παππουτσής, Κουτσοδήμος, Καλλής, Κουμπούλης, Βασιλάρης, Δουκάκης (85′ Μαρκάκης), Τουρνάς (80′ Ντεκίδης), Βουτυράς, Τζανετάκος, Χανιώτης (72′ Μακρής)

ΠΕΥΚΗ (Δημήτρης Παπασπύρου): Δράμπαλης, Χατζής, Οικονομέας, Κωστάκης (80′ Αποστόλου), Τερζής, Καραμπέτσος (70′ Ζαχαράκης), Δαβιλάς (60′ Μπαλλής), Μάτσος, Ιορδανίδης, Κακλαμάνος, Σεμερτζίδης.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply