Connect with us

stoplekto

Με ανατροπή 3-2 ο Θρίαμβος Αθηνών

Published

on

Ιστορικές στιγμές ζουν από χτες στον Θρίαμβο Αθηνών αφού η ομάδα των νοτίων προαστίων επιστρέφει στην Α’ ΕΠΣΑ ως πρωταθλήτρια. Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι επικράτησαν της ΑΕ Γλυφάδας με 3-2, παρόλο που είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ με 0-2. Εκπληκτική ήταν η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Θριάμβου αφού πάνω από 400 άτομα βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των παικτών του Δημήτρη Σερπετζόγλου. Τα πράγματα πάντως δεν ξεκίνησαν καλά γα την ομάδα τους αφού ο Κωνσταντινίδης με δύο εύστοχα πέναλτι στο 23′ και στο 44′ έκανε το 0-2 για την ΑΕ Γλυφάδας. Στο δεύτερο μέρος όμως οι «κυανοπράσινοι» δεν. . . αστειεύτηκαν και έφτασαν στην μεγάλη ανατροπή. Συγκεκριμένα στο 53′ ο Καλλιγάς μείωσε σε 1-2 και ο Μαλτέζος με τα δύο προσωπικά του τέρματα στο 78′ και στο 85′ έγραψε το τελικό 3-2 νε μέσω ντελίριο ενθουσιασμού των φίλων του Θριάμβου. Διαιτητές ήταν οι Σχίζας, Μπάστας και Δεληθοδωρής.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Αλευρής Χ., Κουφογιάννακης (46′ Μαλτέζος), Καλλιγάς, Αντωνόπουλος Θ., Αντωνόπουλος Ε., Πολίτης, Ρισβάς, Σερπετζόγλου, Τοροσιάδης, Χατζηναθαναήλ (71′ Παντίδος), Ζησόπουλος (46′ Χασούρης)

ΑΕ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Τσαγκαράτος, Καφετζής (63′ Βελής), Κόκκαλης, Καραγιάννης (57′ Μαρκατζίνος), Κωνσταντινίδης (71′ Βογιατζίδης), Πάγκος, Γεωργιάδης, Βελής, Γιαννίκος, Σουλιμιώτης, Κατής

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply