Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με αντεπίθεση η Πεύκη 2-1 τον Ολυμπιακό Λιοσίων(φωτό)

Από 0-1, έγινε 2-1

Published

on

Μετά από ένα μέτριο θέαμα η Πεύκη, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να νικήσει στο γήπεδο της, τον Ολυμπιακό Νέων Λιοσίων με σκορ 2-1. Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από τα πολλά φάουλ στο χώρο της μεσαίας γραμμής και οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λίγες.

Στο 13΄ο Πιπεργιάς μπήκε μόνος του στην περιοχή και από ευνοϊκή θέση πλάσαρε άουτ.

Στο 20΄ο Ρόκο είχε ένα καλό σουτ μόλις άουτ.

Στο 28΄ο Καλογερής έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους. Πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή από λάθος μεταβίβαση του τερματοφύλακα, τον οποίο στη συνέχεια «κρέμασε» με μακρινό πλασέ κάνοντας το 0-1.

Στο 45+ από κόρνερ ο Ετόκα σηκώθηκε ανενόχλητος στο κέντρο της άμυνας και με κεφαλιά σημείωσε το 1-1. Με τη σέντρα ο διαιτητής σφύριξε λήξη.

Στο 49΄ο Σακελλαρίου ανατράπηκε στην περιοχή από τους Τόμπρα και Βασιλάκο. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει Ρόκο που σημείωσε το τελικό 2-1.

Από το σημείο αυτό και μετά παίχτηκε κακό ποδόσφαιρο με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να πιέσουν για την ισοφάριση χωρίς να τα καταφέρνουν.

Στο 90 σε αντεπίθεση η Πεύκη με τους Μαρκομιχάλη και Σακελλαρίου τελικός αποδέκτης ο Ετόκα που αν και σε πλεονεκτική θέση πλάσαρε χλιαρά με το αριστερό, δίνοντας την ευκαιρία στον Σκρέκα να αποκρούσει.

Πολλές κίτρινες κάρτες έδειξε ο διαιτητής Σφακιανάκης με βοηθούς τους Νακόπουλο και Γεωργή.

ΠΕΥΚΗ: Πάπαρης, Οικονομέας, Αλεβίζος (λ.τρ 79΄Κωστάκης), Ψιλούδης, Πιτέλης, Ριζόπουλος (30΄Σακελλαρίου), Πιπεριάς, Βάλσαμος, Ρόκος, Μαρκομιχάλης, Ετόκα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν. ΛΙΟΣΙΩΝ: Σκρέκας, Φίπε, Δούκας, Τομάρας (46΄Βασιλάκος), Τόμπρας, Ζούλης (75΄Καριοφύλλης), Σωτηρόπουλος, Κάρο, Καστίγιο (46΄Τριφύλλης), Λαγκαδινός, Καλογέρης.

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply