Connect with us

3ος Όμιλος

Με απουσίες κόντρα στον Κανάρη

Published

on

Οι οράνιε υποδέχονται αύριο στο Θώδειο (ώρα 15:00) τον Κανάρη Νενήτων με πάρα πολλά προβλήματα.

Η κρισιμότητα του αγώνα είναι δεδομένη και ο βαθμός δυσκολίας της αναμέτρησης γίνεται ακόμη υψηλότερος λόγω των πολλών και σημαντικών απουσιών.

Η ομάδα έως τη διακοπή των Χριστουγέννων θα αντιμετωπίσει στο Θώδειο τον Κανάρη Νενήτων (8η αγωνιστική) και τον Α.Ο Λεβάντε (10η αγωνιστική). Δύο ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα και η νίκη θεωρείται αυτοσκοπός για τους οράνιε έτσι ώστε να μην μπλέξουν σε περιπέτειες. Τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια βάσει προγράμματος θα είναι εκτός έδρας με Παναρκαδικό (9η αγωνιστική), Χαλκίδα (11η) και Σπάρτη (12η).

Για την αυριανή αναμέτρηση, εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τιμωρημένοι Μίμης Χρυσαφίδης (εκτίει τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές τιμωρίας του) και Κώστας Αποστολάκης (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στον προηγούμενο αγώνα με τον Αιολικό).

Εκτός πλάνων βρίσκεται επίσης και ο Τάσος Χουστουλάκης, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Μυτιλήνης.

Επιστρέφει λόγω …λειψανδρίας σε αποστολή αγώνα ο Γιάννης Κολοβάκης. Η συμμετοχή του 22χρονου μεοαμυντικού παραμένει όμως αμφίβολη και εμπεριέχει ρίσκο, αφού ο ποδοσφαιριστής προέρχεται από έναν …ύπουλο τραυματισμό (θλάση πρώτου βαθμού).

Οι οράνιε δεν θα στερηθούν μόνο τις υπηρεσίες βασικών ποδοσφαιριστών τους τους, αλλά και την απουσία του προπονητή τους. Ο κ. Μεσολόγγης ήδη από σήμερα βρίσκεται στην Κέρκυρα σε προπονητικό σεμινάριο. Στον πάγκο των οράνιε αύριο θα καθήσει ο βοηθός του τεχνικού της ομάδας κ. Δημήτρης Καραμανώφ.

Το θετικό αποτέλεσμα της Μυτιλήνης και -κυρίως- η πολύ καλή εμφάνιση τόνωσε το ηθικό και έφερε ξανά χαμόγελα στο στρατόπεδο της ομάδας μετά τα δύο ατυχή αποτελέσματα με Παναργειακό και Α.Ε Ερμιονίδας.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Ωραιόπουλος Μάριος από το Σύνδεσμο Δωδεκανήσου (!) με βοηθούς τους κ.κ Τίκα Νικόλαο και Ζερβάκη Γιώργο από το Σύνδεσμο Πειραιά