Connect with us

stoplekto

Με βάση το μέλλον ξεκινάει η ΑΕ Νίκαια

Published

on

Η ΑΕ Νίκαια προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν και θέλει να δημιουργήσει μία ομάδα, η οποία θα έχει ανταγωνιστικό προφίλ και θα κυνηγήσει ότι της αναλογεί.
Με βάση αυτή τη φιλοσοφία οι άνθρωποι της διοίκησης της ομάδας αποφάσισαν να δώσουν τη… μπαγκέτα για την ανδρική ομάδα στον Κωνσταντίνο Κριμιτζά (όπως είναι γνωστό)
Αλλά!!! Στόχος της διοίκησης δεν είναι άλλος από την ισχυροποίηση των ακαδημιών του Συλλόγου, με την ΑΕ Νίκαια να αποτελεί σε λίγα χρόνια ένα ισχυρό σωματείο στο κομμάτι των ακαδημιών, με δεδομένη άλλωστε και τη συμμετοχή των τμημάτων της στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ.
Έτσι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με καταξιωμένο προπονητή των μικρών ηλικιών από την Αθήνα που έχει να επιδείξει μεγάλο έργο σε αυτόν τον τομέα .
Σαν υπεύθυνος προπονητών και επικεφαλής της ακαδημίας του συλλόγου. Ελπίζουμε Με την εμπειρία και τις γνώσεις του να αναβαθμίσει περαιτέρω την ακαδημία των “Μπλε”.
Επίσης από την Διοίκηση της ομάδας και το τεχνικό τιμ έγινε γνωστό ότι η Πρώτη της ανδρικής ομάδας με όλο το ροστερ (και ποδοσφαιριστές που ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί) θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Αυγούστου..
Επίσης έγινε γνωστό ότι φιλικά της ομάδας θα πραγματοποιηθούν και εκτός Λεκανοπεδίου με μονομερές μεταβιβάσεις η και με παραμονή στον τόπο που θα φιλοξενηθεί η ομάδα .