Connect with us

stoplekto

Με Βουτσινά στο τιμόνι χτίζεται η Α.Ε. Μ. Αετού – Ολυμπιάδας

Published

on

Τον Δημήτρη Βουτσινά επέλεξαν οι ιθύνοντες του συλλόγου της Α.Ε. Μ. Αετού – Ολυμπιάδας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο ικανότατος προπονητής μετά από πολύωρες συζητήσεις τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του σωματείου και ήδη ανέλαβε δράση για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς , γυμναστής στο πλευρό του θα είναι ο Λουκάς Ντούσκος, ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα γίνει γνωστό και το όνομα του προπονητή τερματοφυλάκων. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο έμπειρος τεχνικός επιστρέφει σε γνωστά «λημέρια» καθώς υπήρξε στο παρελθόν ποδοσφαιριστής του Μαύρου Αετού αλλά και προπονητής στην ομάδα της Ολυμπιάδας, οδηγώντας μάλιστα το σωματείο στην Δ’ Εθνική.

Ξεκίνησε η ενίσχυση

Στην Α.Ε. Μ. Αετού – Ολυμπιάδας θα αγωνίζονται από την νέα σεζόν οι Νίκος Καμμένος μεσοαμυντικός, Βασίλης Γρηγοράκος μεσοεπιθετικός που φέτος αγωνίσθηκε στο Κερατσίνι, ενώ και οι δύο πέρυσι έπαιξαν με τα χρώματα της Ολυμπιάδας στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής.

Παράλληλα αποκτήθηκε ο 26χρονος γκολκίπερ Μιχάλης Ανυφαντάκης από την Άνω Νεάπολη. Σε δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Βουτσινάς έκανε λόγο για την προσπάθεια που θα γίνει φέτος έτσι ώστε ο σύλλογος να εμφανιστεί ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΠ και άφησε να εννοηθεί ότι θα γίνουν ακόμα κάποιες σημαντικές προσθήκες για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply