Connect with us

stoplekto

Με Γουδέλη πάει ψηλά η Ελευθερούπολη

Τον 25χρονο μέσο Κώστα Γουδέλη απέκτησαν οι «κιτρινόμαυροι» που αποδεικνύουν πως θέτουν υψηλούς στόχους-Σημαντική ενίσχυση και με Μπίζα-Καρυπίδη

Published

on

Στην ιστορική ομάδα μπορεί να μην βγάζουν προς τα έξω πως πάνε για την άνοδο στην Α’ΕΠΣΑ, αφού προτιμούν την σκληρή δουλειά από τα μεγάλα λόγια, όμως παραμένει αδιαμφισβήτητο το γεγονός πως η Β’ ΕΠΣΑ δεν ταιριάζει στο μέγεθος της Ελευθερούπολης. Άλλωστε γι’αυτό τον λόγο ιθύνοντες του συλλόγου της Νέας Ιωνίας προχώρησαν σε τρεις σημαντικές προσθήκες οι οποίες αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα την νέα αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για τους Κώστα Γουδέλη, Ανδριανό Καρυπίδη και Μανώλη Μπίζα, με τον πρώτο φυσικά να είναι αυτός που ξεχωρίζει και να αναμένεται να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Άλλωστε ο 25χρονος μέσος διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τα πρωταθλήματα της Γ’ και Δ’ Εθνικής, αφού έχει αγωνιστεί σε Προοδευτική, Εθνικό Αστέρα, Αιγάλεω, ΑΟ Κύμης, ΠΑΟ Ρουφ, ενώ για ένα φεγγάρι βρέθηκε και στον Ηρακλή Ψαχνών στην Β’ Εθνική. Πέρυσι τον Ιανουάριο μεταγράφηκε στο Ηράκλειο όπου και έπαιξε σχεδόν σε όλα τα ματς γράφοντας 15 συμμετοχές και πετυχαίνοντας δύο τέρματα.

 

Σημαντικές όμως είναι και οι προσθήκες των νεαρών Μανώλη Μπίζα και Ανδριανού Καρυπίδη. Ο πρώτος είναι 21 ετών, μέσος και την περασμένη σεζόν είχε γεμάτες συμμετοχές με την Νέα Ιωνία στην Δ’ Εθνική όπου και πανηγύρισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Όσον αφορά τον δεύτερο, είναι 22 ετών, ακραίος αμυντικός και επιστρέφει στην Ελευθερούπολη, αφού είχε δοθεί δανεικός στον Βοτανικό, όπου και την περασμένη σεζόν είχε 17 συμμετοχές.

 

ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΑΡΝΑΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply