Connect with us

8ος Όμιλος

Με διπλό έκλεισε τη σεζόν η Ιεράπετρα

Published

on

Με τρίποντο έκλεισε την χρονιά ο ΟΦ Ιεράπετρας, αφού επικράτησε με 0-3 της ΑΕ Μυλοποτάμου για την 22η και τελευταία αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Από την άλλη, παρά την πολύ μεγάλη προσπάθεια και το ντεμαράζ των τελευταίων αγωνιστικών, το σωματείο του Ρεθύμνου δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία και την σεζόν 2018-2019 θα αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΡ.

Πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι για την ομάδα του Μυλοποτάμου στο 11ο λεπτό, με το συρτό σουτ του Κιάσσου από την γραμμή της μεγάλης περιοχής να περνάει άουτ.

Έξι λεπτά αργότερα απείλησαν οι φιλοξενούμενοι, με ένα σουτ του Κορέτα πάνω στην κίνηση να μπλοκάρεται από τον Παγιαλάκη.

Στο 20′, εκτέλεση κόρνερ από τον Καραγιάννη ο Πυθαρούλης έκανε την κεφαλιά η μπάλα έφυγε άουτ.

Με την συμπλήρωση 33′ λεπτών ο ΟΦΙ άνοιξε το σκορ από την… άσπρη βούλα. Ο Ντιαντά κέρδισε το πέναλτι με τον Κορέτα να αναλαμβάνει την ευθύνη και να εύστοχος, κάνοντας το 0-1 σκορ ημιχρόνου.

Το πρώτο 45′ λέπτο ήταν μοιρασμένο με εκατέρωθεν ευκαιρίες, με τους “ασπόμαυρους” να έχουν τις πιο ουσιαστικές ευκαιρίες.

64’ Εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου, απομακρύνει ο Μεταξάκης πάνω στην γραμμή, όμως ο Πυθαρούλης με κεφαλιά εξ επαφής έκανε το 0-2 δίνοντας προβάδισμα νίκης στο συγκρότημα του Γιάννη Μάγγου.

Και τρίτο γκολ για τον ΟΦΙ! Στο 84ο λεπτό, μετά από σουτ του Κορέτα μέσα από την περιοχή, ο Παγιαλάκης απέκρουσε αρχικά, όμως στην επαναφορά ο Κωνσταντίνου έκανε το τελικό 0-3.

Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι… μέχρι το επόμενο στην Γ’ εθνική κατηγορία, καθώς την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του τοπικού Ρεθύμνου, ενώ από την άλλη ο ΟΦΙ έκλεισε μια πολύ καλή χρονιά με τρίποντο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕ Μυλοποτάμου (Γ. Κόλτζος): Παγιαλάκης, Κιάσσος, Μεταξάκης, Πλουσής (71′ Σκουλούδης), Μποτωνάκης, Δροσάκης (62′ Βιτώρος), Δελήμπασης (71′ Σηφάκης), Παπαγιαννακης, Κουγιουμουτζής (71′ Νύκταρης), Μερτίρι, Πιτσόκος

ΟΦ Ιεράπετρας (Γ. Μάγγος): Ταρτάλας, Πηγιάκης, Τσανάι, Πυθαρούλης, Κορομηλάς, Πετάσης (85′ Ακαμωτάκης), Καραγιάννης, Μπιταξής (59′ Τζελέπης), Στάχτιαρης (62′ Παπαδόπουλος), Ντιατά (40′ λτ. Κωνσταντίου), Κορέτα