Connect with us

Γ Εθνική

Με ελλείψεις ο Εθνικός Αστέρας

Πολλά προβλήματα ο Δημητρίου

Published

on

Στην Καισαριανή θα βρίσκεται stoplekto.gr και θα σας μεταφέρει όλα τα νέα από το αναβληθέν παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής.

Τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με τους τραυματισμούς, αλλά και η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια και τις συχνές μετακινήσεις, οδηγούν τον προπονητή του Εθνικού Αστέρα Πέτρο Δημητρίου να σκέφτεται αλλαγές για το παιχνίδι της Τετάρτης.

Οι Καισαριανιώτες υποδέχονται στο γήπεδο τους τον Φωκικό, σε εξ αναβολής παιχνίδι από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, δείχνουν αποφασισμένοι να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, αλλά από εκεί και πέρα δεν λείπουν και οι προβληματισμοί. Ο Δημητρίου δεν μπορεί να υπολογίζει σίγουρα στην παρουσία των Καούνου, Γουσούλη, Χανιώτης που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Χωριανόπουλος θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, διότι την Τρίτη είχε συνάντηση με τον πρόεδρο και εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τα οφειλόμενα. Ο Πέτρος Δημητρίου γύμνασε και την Τρίτη τους παίκτες του σε δύο γκρουπ και η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι με μία προπόνηση στην Καισαριανή.

ΑΝ.ΤΣ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply