Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Με ενορχηστρωτή τον Στράτο 1-0 η Λαμπερή

Published

on

Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας ΕΠΣΔΑ η Λαμπερή, η οποία έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Στράτο Καραχάλια νίκησε τους Αγίους Αναργυρους με 1-0. Ο έμπειρος μέσος αποτέλεσε τον κορυφαίο της αναμέτρησης, καθώς από τα πόδια του περνούσε όλο το παιχνίδι των γηπεδούχων, ενώ ήταν εκείνος που σέρβιρε την ασίστ στον Χριστοδούλου για το 1-0. Το α’ μέρος πέρασε απαρατήρητο με τους δυο τερματοφύλακες να παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα θεατές. Στο β’ μέρος ενώ όλα έδειχναν ότι το 0-0 θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα της συνάντησης, στο 78′ ο Στράτος Καραχάλιας βρήκε με φανταστική κάθετη πάσα τον Χριστοδούλου, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-0, το οποίο έμελλε να ειναι και το τελικό σκορ του παιχνιδιού. Διαιτητής ήταν ο Νάκος με βοηθούς του Τσούμα και την Πατέστη.

ΛΑΜΠΕΡΗ: Χριστοφής, Τσιρίκης, Οικονόμου, Λύγδας, Αλεξούδης, Μαμάκος (19′ Βασιλείου Μ.), Νικολάου, Γεωργίου, Χριστοδούλου, Κοντός (73′ Βασιλείου Σ.), Καραχάλιας (91′ Τσακανίδης).

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Τσιμπούκας, Λάππας (15′ Χαλκίδης), Κουσιόρης, Καρρίκη, Σίτες (48′ Τσουπάκης), Παπακαλοδούκας, Καπουράνης, Χατζησίμος, Ταλαβαρίδης (60′ Σταθόπουλος), Καπουράνι, Ραπτοδήμος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply