Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Με επιτυχία η εκδήλωση για την Πρωτοχρονιατική πίτα της ΑΕ Ελευθερούπολης

Published

on

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Πρωτοχρονιάτικη Κοπή Πίτας της Α.Ε Ελευθερούπολης με κύρια τιμώμενα πρόσωπα τον εκλιπών πρόεδρο της ομάδας μας Αθανάσιου Γαρίδα και τον παίκτη του Απόλλωνα Σμύρνης Γιώργο Ζησόπουλο.

Μέσα σε ένα ευχάριστο οικογενειακό κλίμα και μία αίθουσα που κατακλύστηκε από κόσμο, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της Α.Ε Ελευθερούπολης για το 2020 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Νέας Ιωνίας.
Η εκδήλωση οργανώθηκε άψογα από τους “εθελοντές” παίκτες της Ακαδημία μας που ήταν παρών σε κάθε στιγμή και κεντρικός παρουσιαστής της ήταν, ο Σπύρος Τσιγιάννης παίκτης της Κ-16 που κέρδισε με την παρουσία του το χειροκρότημα όλου του κοινού.
Την εκδήλωση με την παρουσία τους τίμησαν , ο πάτερ Γεώργιος, η αντιδήμαρχος πρασίνου Κέλλυ Σακαλόγλου εκπροσωπόντας την Δήμαρχο.
Ο αντιπρόεδρος του ΔΣ Λάμπρου Χαράλαμπος εκπροσωπόντας τον κύριο Μανούρη.
Ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλής Γκότσης.
Ο αντιδήμαρχος οικονομικών Άρης Χατζησαββίδης.
Ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ Γιάννης Ιωάννου, οι Δημοτική σύμβουλοι Τσιακαλάκης Γιώργος, Σκευοφύλακας Σωτήρης, Χριστοδούλου Βασίλης.
Ο πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών Νέας Ιωνίας Ουσταμπασίδης Γιώργος.
Ο πρόεδρος του Α.Ο Νέας Ιωνίας Σάββας Χατζηχαραλάμπους με τον Γενικό αρχηγό Γιώργο Χατζηγιακουμίδη.
Ο πρόεδρος του ΠΑΟ Αλσούπολης Σωτήρης Κάτσος , πολλοί Δημοτικοί σύμβουλοι, σύσσωμο το Δ.Σ του συλλόγου, εκπρόσωποι της ΕΠΣ Αθηνών, ποδοσφαιριστές της Ανδρικής ομάδας και των Ακαδημιών, προπονητές ,γονείς και ανθρώποι που βρίσκονται και βοηθούν από κοντά την ομάδα.
Ιδιαίτερη τιμή για το σύλλογο μας ήταν η παρουσία στην εκδήλωση μας, του ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργου Ζησόπουλου που βραβεύτηκε, γιατί με την εργατικότητα του και επιμονή του πέτυχε τους στόχους του.
Εκτός από την βράβευση του εν ενεργεία επαγγελματία ποδοσφαιριστή , βραβεύτηκε επίσης ο Μεγάλος Υποστηρικτής της ομάδας μας για την έμπρακτη στήριξη του, Καλογερόπουλος Κώστας , ιδιοκτήτης καταστημάτων της εταιρείας Vodafone.
Σημαντική στιγμή και βράβευση ήταν και η αυτή του πρώτου σκόρερ της ομάδας μας Βασίλη Μαρτέκα για την σπάνια επίτευξη των 300 γκολ στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ.
Για την εισαγωγή τους σε Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα τιμήθηκαν οι αθλητές του συλλόγου:
1.Τραϊκόπουλος Εμμανουήλ για την εισαγωγή του στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στην Σχολή Οικονομικών & Πολιτικών Επιστημών του τμήματος Οικονομικών Επιστημών.
2. Χούσος Αλέξανδρος για την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς στην Σχολή Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών.
Για την σχολική τους πρόοδο- Βαθμό μεγαλύτερο από 19- και την ταυτόχρονη αθλητική τους παρουσία και συνέπεια βραβεύτηκαν οι:

1.Βογιατζής Κωνσταντίνος
2.Παπαδημητρίου Βασίλειος
3.Παπαδημητρίου Δημήτριος
4.Τσιγιάννης Σπυρίδων

Βραβεύτηκε επίσης ο αθλητής Μπαζέ Γρηγόριος για την αθλητική συνέπεια με ταυτόχρονη κλήση του στην Μικτή Κ-14 της Αθήνας.

Ακόμα βραβεύτηκαν τα Αστεράκια της ομάδας
– Κ-06 – για την έναρξη της αθλητικής τους δραστηριότητας στην ομάδα μας για πρώτη φορά!!!
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας με τις ευλογίες του πατέρα Γεώργιου.
Στην συνέχεια μικροί και μεγάλοι μοιράστηκαν την βασιλόπιτα και γεύτηκαν και απόλαυσαν ένα πλούσιο μπουφέ που είχε επιμεληθεί άψογα το κέντρο δεξιώσεων “Αρχοντικό Gallery”- www.arxontikogallery.gr
και το αρτοποιείο Mon Kulur (Νέας Ιωνίας https://www.facebook.com/Mon-Kulur-114960453234439/) διασκεδάζοντας με τις ευχαριστίες και τις ευχές του Δ.Σ του συλλόγου για υγεία και ευημερία της ομάδας.