Connect with us

6ος Όμιλος

Με Ερέρα εκτελεστή 2-1 ο πρωτοπόρος Πανελευσινιακός στο 89′ τον Αστέρα Βάρης

Published

on

Ασταμάτητος ο φετινός Πανελευσινιακός. Η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Ερέρα επικράτησε και του Αστέρα Βάρης με 2-1 στο 89′ και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας του 6ου Ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ζωηρά στο ματς πιέζοντας τους Ελευσίνιους, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ με ωραίο γκολ του Ερέρα μετά από φαντεζί σπάσιμο του Βεζιρτζόγλου.

Ο Αστέρας στη συνέχεια πέτυχε σε διάστημα δύο λεπτών δύο γκολ με τον Καραλή(24′, 26′), τα οποία όμως ακυρώθηκαν αμφότερα για οφσάιντ μετά από υπόδειξη του βοηθού Παπαδιονυσίου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Μιχάλη Κάτσικα μπήκε και πάλι δυνατά και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 67′ με τον Καραλή.

Παίζοντας ψυχωμένα όμως στη συνέχεια ο Πανελευσινιακός  και με φουλ επίθεση από τις αλλαγές του Μουράτ Σεροπιάν, βρήκε το γκολ που τον λύτρωσε, με τον Ερέρα να σημειώνει ένα απίθανο γκολ και να “υπογράφει” τη σημερινή νίκη των “σταχυοφόρων”.

Διαιτήτευσε ο Φωκάς(Αχαΐας).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ(Μουράτ Σεροπιάν): Γκλώτσος, Μανδαμαδιώτης, Λώλος, Συριόπουλος, Παπατζίκος, Ξενοπανάγος(82′ Μουσκάι), Αντωνακόπουλος(69′ Σεκούμπα), Μπούσης(88′ Βαγγέλης), Βεζιρτζόγλου, Ερέρα, Μακρίδης(69′ Λαζαρίδης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ(Μιχάλης Κάτσικας): Μαρινάκης, Χάιδος(92′ Μπελαβράκης), Νάκας(85′ Νικολακόπουλος), Οικονομόπουλος, Μαραγκουδάκης, Μάγγος, Καραλής, Κατσικογιάννης(85′ Παναγόπουλος), Καλλιμάνης, Γκούμας, Λαθούρης(92′ Μανωλιάς).