Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Με ηγέτη τον Κυριακάκη, ο Άγιος Δημήτριος πέταξε εκτός Κυπέλλου τον Ηλυσιακό

Published

on

Το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων κάτι που επιβεβαιώθηκε και σήμερα στην αναμέτρηση του Ηλυσιακού με τον Άγιο Δημήτριο.

Παρότι ο περσινός Κυπέλλουχος ήταν το φαβορί του αγώνα, εν τέλει δεν κατόρθωσε να προκριθεί στην επόμενη φάση, αφού έπεσε πάνω σε έναν ψυχωμένο αντίπαλο, με την Μπάρτσα να επικρατεί με 1-2.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Κυριακάκης που πέτυχε δυο γκολ και χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του.

Όσον αφορά τον Ηλυσιακό, παρότι παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές αφού απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι Μενδρινός, Ρόπας, Ζουμπουλάκης, Αμανατίδης, παρουσίασε κάκιστη εικόνα, προβληματίζοντας σίγουρα τον προπονητή, Γιάννη Κατσαρό ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Ιερόθεο.

Από την άλλη, ο Άγιος Δημήτριος φαίνεται ότι δεν επηρεάστηκε από τη βαριά ήττα από τη Δάφνη παίρνοντας το εισιτήριο για τους 16 του θεσμού.

Στο ‘α μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και κατόρθωσαν να προηγηθούν στο 7′ με σουτ του Κυριακάκη έπειτα από ωραία διαγώνια πάσα του Νικολάου.

Ο Ηλυσιακός προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 52′ με κεφαλιά του Ταβάρες. Στα επόμενα λεπτά, οι “κιτρινόμαυροι” πίεσαν χωρίς να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες, με την Μπάρτσα να κερδίζει πέναλτι στο 89′ σε ανατροπή του Αρώνη από τον Ξανθόπουλο, και τον Κυριακάκη να ευστοχεί για το 2-1.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

7′ Ο Νικολάου με ωραία πάσα βρήκε τον Κυριακάκη και ο τελευταίος

16′ Ο Σεράνι δίνει στον Σουλελέ που κάνει ένα κοντρολ και σουτάρει από το ύψος του πέναλτι με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

52’ Κόρνερ Σεράνι κεφαλιά Ταβάρες και 1-1.

65′ Σουτ του Μουκίδη ο Γαλανός απομακρύνει σε κόρνερ.

88′ Ο Αρώνης ανατρέπεται από τον Ξανθόπουλος με το διαιτητή να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών.

Ο Κυριακάκης ανέλαβε την εκτέλεση κάνοντας το 2-1

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιάννης Κατσαρός) Βεζύρης, Τσέκος, Χαραλάμπους (25′ Παπαδημητρίου), Σαμιώτης, Ξανθόπουλος, Μπουσάι, Σεράνι, Ταβάρες (75′ Κονδύλης), Ηρακλής, Σουλελές, Νομικός (51′ Μουκίδης).

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Σπύρος Λουκάς) Γαλανός, Τοτολίδης, Δαλκαφούκης (90+2 Πανταζής), Τάγκαλος, Σκόνδρας, Ντούβλης, Αρώνης, Μπαγκαντσάρι, Νικολάου, Σάνι (14′ λ.τρ. Νικολόπουλος), Κυριακάκης.