Connect with us

stoplekto

Με ηγέτη τον Μιχαλόπουλο ο Παπάγος – Παράπονα η Καισαριανή

Published

on

Το ντέρμπι της Β’ κατηγορίας πήρε ο Παπάγος την Κυριακή κόντρα στον Γ.Σ. Καισαριανής. Οι ‘Στρατηγοί’ έφτασαν τους 9 πόντους σε τρία παιχνίδια χάρις το 3-1 κόντρα στους ‘κιτρινόμαυρους’ που έχουν σοβαρά παράπονα από τον νεαρό διαιτητή Δημητρακόπουλο. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4′ ο Μιχαλόπουλος, αλλά λίγο πριν το ημίχρονο ο Ντάτσης ισοφάρισε με κεφαλιά έπειτα από πλάγιο του Ορφανού. Ο τελευταίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ένα λεπτό αργότερα επειδή κλώτσησε την μπάλα στο πρόσωπο του Μιχαλόπουλου. Αυτό ήταν η αφορμή για να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ πάγκων και ποδοσφαιριστών. Πριν δεχθεί την μπάλα, ο νεαρός άσος του Παπάγου είχε χτυπήσει τον Ορφανό και οι φιλοξενούμενοι ήταν έξαλλοι με τον ρέφερι της αναμέτρησης. Όταν κατευνάστηκαν τα πνεύματα, αποβλήθηκε ο Αργύρης Παπακώστας επειδή ζήτησε αποβολή και στον Μιχαλόπουλο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε αγώνα και στο 66′ ο Βουλτσίδης έδωσε ξανά προβάδισμα στους ‘κυανόλευκους’. Στο 86′ ο Στάνιος ισοφάρισε σε 2-2, αλλά το γκολ ακυρώθηκε αφήνοντας άναυδη την αποστολή του Γ.Σ. και στο 90′ ο Μιχαλόπουλος έκλεισε τον χορό των γκολ και το πανηγύρισε έξαλλα το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος, Χιόνης, Νικολάου.

Παπάγος (Γιάννης Σιλεβίστας): Κοραχάης, Αλεξιάδης, Μπράτσι, Αναστασίου (62′ Φιλίππου), Ρέτζο, Λιούκας, Μιχαλόπουλος, Γκάτσο (46′ Κουτσοβέλης), Παπαναστασίου (85′ Παπαδόπουλος), Κολοβός, Βουλτσίδης.

Καισαριανή (Αργύρης Παπακώστας): Μωραΐτης, Αγγελόπουλος, Ορφανός, Ζαχαράκης, Ντάτσης, Ντούνης (68′ Στάνιος), Κραψίτης, Σχοινάς (62′ Χελιώτης), Γεωργατζέλης (75′ Αρναρέλλης), Βενέτης, Χρυσοχόου.