Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με ηγέτη τον Σουμελίδη ο Πανερυθραϊκός 2-0 τον Φωστήρα Ηλιούπολης

Published

on

Τα τελευταία χρόνια ο Πανερυθραϊκός στηρίζεται σε ορισμένα πρόσωπα που με την προσωπικότητα τους και την εμπειρία τους έχουν κατορθώσει και το επίπεδο του συλλόγου να ανεβάσουν και να βοηθήσουν με τις παραστάσεις που έχουν τα νέα παιδιά που προέρχονται από τις υποδομές του συλλόγου.

Ένας εξ αυτών είναι ο Ανέστης Σουμελίδης ο οποίος σήμερα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη των κόκκινων στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου επί του Φωστήρα Ηλιούπολης με 2-0.

Ο ικανότατος άσος με κοντινή προβολή στο 27′ μετά από κεφαλιά του ίδιου που προσέκρουσε στο δοκάρι και με πέναλτι που κέρδισε ο Παπαναστασίου στο 33′ πέτυχε και τα δυο γκολ των γηπεδούχων χαρίζοντας τους στη νίκη.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, η ομάδα του Γιάννη Μητρούση προσπάθησε αρκετά δείχνοντας ότι στα επόμενα ματς δεν θα αποτελέσει εύκολη λεία για κανέναν.

Διαιτητές: Γουρέλης, Γενναίος-Δόσης

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Στέλιος Μουντανάρης): Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Γκριτζάς (82′ Αναγνώστης), Γεωργακόπουλος, Νταλένγκα (83′ Κατσάρας), Κουβαράς, Βελούτσος (90′ Ντούμη), Βαρκαρώτας (86′ Μπαλής), Μπαμπαλούκας, Σπάρταλης, Παπαναστασίου

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛ. (Γιάννης Μητρούσης): Καυκιάς, Καλτσής (54′ Παπίγκου), Παπαευθυμίου (47′ Ν. Ασωνίτης), Β. Ασωνίτης, Τσαπικούνης (36′ λ. τρ. Εστυλιανίδης), Κυριακόπουλος, Μερτζανίδης, Καραγιάννης, Βενέτι, Τσάπουρας (47′ Κυριαζής), Φατσέας.