Connect with us

Uncategorized

Με Θανόπουλο ο Άγιος Ιερόθεος 1-0 τη Θύελλα Ραφήνας

Published

on

Ο Άγιος Ιερόθεος πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής αφού στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του θεσμού επικράτησε με 1-0 της Θύελλας Ραφήνας. Οι κιτρινόμαυροι δεν έπιασαν την απόδοση που ήθελαν λόγω των αλλαγών που έγιναν στο βασικό σχήμα παρ’ ολα αυτά πήραν αυτό που ήθελαν απέναντι σε μια νεανική ομάδα που παρότι παρατάχθηκε με αρκετά νεανικό σχήμα έδειξε ότι έχει αρκετό μέλλον.

Στα αξιοσημείωτα της συνάντησης ήταν η χρησιμοποίηση του νεαρού τερματοφύλακα, Κατσικάτσου για τη Θύελλα που φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγου.

Στο α’ μέρος ο Άγιος Ιερόθεος ξεκίνησε δυνατά με τον Θανόπουλο και Σαγανά να απειλούν, με το σουτ του πρώτου να περνάει μόλις άουτ, ενώ ο δεύτερος είδε το σουτ που επιχείρησε να καταλήγει στην αγκαλιά του νεαρού Κατσικάτσου.

Στη συνέχεια η Θύελλα Ραφήνα ανέβασε στροφές, με τον Μπουντάκη να βγαίνει απέναντι από τον Κυρίτση μετά την πάσα του Βαζέχα και τη μπάλα να φεύγει άουτ στο σουτ του πρώτου. Στο 22′ ο Μπουντάκης έστρωσε στον Ζέκιο με το σουτ του ακραίου μεσοεπιθετικού της Θύελλας να καταλήγει άουτ, ενώ στο 34′ η ενέργεια του Νιζάμη κατέληξε άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Δημητρίου έκανε το σουτ χωρίς να καταφέρει να απειλήσει, ενώ στο 37′ η κεφαλιά του Μακρή βρήκε σε ετοιμότητα τον Κυρίτση που μπλόκαρε τη μπάλα.

Στην επανάληψη και οι δυο ομάδες είχαν σημαντικές στιγμές, με τη Θύελλα να απειλεί με τον Ζέκιο και τον Ιερόθεο με τους Νιζάμη, Σαγανά. Στο 85′ ο Μακρής ανέτρεψε εντός περιοχής τον Θανόπουλο, και ο ‘παθών’ που ανέλαβε την εκτέλεση έκανε το 1-0 διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης) Κυρίτσης, Πολίτης, Μανδύλης, Μπιρμπίλι, Κωστούλας, Ζήκος (57′ Καραμέρης), Γούλας, Γκουτσούλας, Θανόπουλος, Νιζάμης (73′ Πανούσης), Σαγανάς (87′ Κετσετζόγλου).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Πέτρος Τσιγκούλης) Κατσικάτσος, Γεωργιάδης, Φρίγγης (40′ λ.τρ. Στάφα), Μακρής, Μαστρογιαννούδης (57′ Ντόσκας), Αφράτης, Δημητρίου, Κούνας, Μπουντάκης (74′ Αράπης), Βαζέχα, Ζέκιο.