Connect with us

6ος Όμιλος

Με θετικό πρόσημο έκλεισε ο Διαγόρας τη σεζόν-Με ψηλά το κεφάλι αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον ο ΑΟΛ

Published

on

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα ο Διαγόρας Ρόδου καθώς επικράρησε στο Λουτράκι της ομώνυμης ομάδας με με 2-0 για την τελευταία αγωνιστική του 6ου ομίλου.

Το ματς είχε καλό ρυθμό ενώ το θετικό γεγονός ήταν ότι ο ΑΟΛ χρησιμοποίησε εξ ολοκλήρου νεαρούς ποδοσφαιριστές στο δυναμικό του, δείχνοντας την υποδομή που υπάρχει στις ακαδημίες.

Το ματς ασφαλώς δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον με τους νησιώτες να πετυχαίνουν δυο γκολ με τους Γιόνδη (5′) και Σερτζίνιο (36′).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Λουτράκι χρησιμοποίησε το νεαρό τερματοφύλακα Παπαφίλη που είναι γεννηθείς το (!) 2002

Στο 87′ αποβλήθηκε ο Λευτέρης Στασινόπουλος με δεύτερη κίτρινη για τους γηπεδούχους.

Στον πάγκο του Διαγόρα δεν κάθισε ο Νίκος Παντέλης, καθώς αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες ένα οικογενειακό πρόβλημα που δεν του επέτρεψε να δώσει το παρών στο “Θώδειο”.

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Δημήτρης Νούλας-Σωκράτης Πέτρου) Κιούλος (62′ Παπαφίλης), Παππάς, Τσορμπατζίδης, Τσώκος, Στασινόπουλος Δ. (46′ Τσάκας), Στασινόπουλος Λ., Σιώκος, Σαλοδημήτρης (46′ Γεωργίου), Βοιδίλας, Γκιζαριώτης, Γεωργούλιας (75′ Μποντούρι).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μπαμπανιώτης, Γεωργίου, Μήτκας, Προβατίδης, Βελέτης, Πέεφ (74′ Μεντής), Σερτζίνιο (46′ Κιοσσεογλου), Μπακάλης, Βελλίνης (83′ Ζέλεφ), Αγγελούδης (61′ Τσαγκάρης), Γιόνδης.