Connect with us

5ος Όμιλος

Με καλαμπούρια και…πιτόγυρους στον Ιωνικό επιβεβαίωσαν το άριστο οικογενειακό κλίμα.

Published

on

Εξαιρετικό το κλίμα στις τάξεις των παιχτών του ΙΩΝΙΚΟΥ. Απόδειξη η απόφαση τους να παρακαθίσουν  σε δείπνο … ιδίοις εξόδοις στο “Grill House” το καταπληκτικό φαγάδικο του φανατικού φίλου της ομάδας Μιχάλη Κοσκινάκη που βρίσκεται στην καρδιά της Νίκαιας στην πλατεία Σπάθα απέναντι από το “σπίτι” της ομάδας, το γήπεδο της Νεάπολης.
Οικοδεσπότες οι παίχτες που κάλυψαν τα έξοδα του δείπνου με την πασίγνωστη μέθοδο του … ρεφενέ. Η νεανική διάθεση και τα χαμόγελα αισιοδοξίας σε συνδυασμό με τα πλούσια εδέσματα από γευστικότατα σουβλάκια, γύρο και κεμπάπ δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα    όπου επιβεβαιώθηκε η απόφαση των παιχτών να παραμείνουν ενωμένοι υπηρετώντας τον μεγάλο στόχο της ομάδας που είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου και η άνοδος στην football League.
Δεν έλειψαν τα πειράγματα, απαραίτητο συστατικό μιας επιτυχημένης βραδιάς, ωστόσο η καλή διάθεση των παιχτών το πνεύμα ενότητας, αποδοχής και αναγνώρισης, στήριξης και συνεργασίας ήταν αυτά που σημάδεψαν μια βραδιά στην οποία, με απόφαση των παιχτών, δεν παραβρέθηκαν διοικητικοί παράγοντες και  προπονητές. Η βραδιά ήταν υπόθεση των παιχτών με την διακριτική παρουσία  των βασικών συνεργατών για την συνδιοργάνωση της εκδήλωσης, του γενικού αρχηγού Λεωνίδα Λεουτσάκου, του φυσιοθεραπευτή Γιώργου Αμπελιώτη, του φροντιστή Γιώργου Γεωργίτση και του αεικίνητου βοηθού του Ευγένιου “Γκέραρντ” με τον τελευταίο να αποθεώνεται από τους παίχτες για τις επιδόσεις του στο “κάρφωμα” του γύρου και του κεμπάπ. Τα παιδιά απέδειξαν εμπράκτως ότι είναι μια αγαπημένη οικογένεια στην οποία υστερόβουλες σκέψεις, ιδιοτέλειες και μικρότητες δεν έχουν θέση.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply