Connect with us

slideshow

Με Καναβογιάννη “καθάρισε” την πρόκριση στη Χίο ο Πανερυθραϊκός

Published

on

Ο Πανερυθραϊκός νίκησε μέσα στην Χίο με 2-1 την αξιόμαχη Δάφνη Δαφνώνα και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν παρά τις πολλές απουσίες που είχαν (Ελευθερίου, Κλήμης, Χειλάς και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Πελαντής, ενώ δεν ξεκίνησαν στην αρχική 11αδα οι Παπαλάνης και Σταματελόπουλος.) αλλά δεν τα κατάφεραν απέναντι σε ένα ουσιαστικό Πανερυθραϊκό που ευτύχησε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με το καλημέρα του β’ μέρους όταν στο 48’ ο Παπάζογλου βρήκε με όμορφη πάσα τον Καναβογιάννη που δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει για το 1-0. Οι «χιώτες» ισοφάρισαν σε (1-1) στο 53΄με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Παπαλάνη (σε ανατροπή του σκόρερ από τον Αδραχτά.). Στο 87’ και πάλι ο Καναβογιάννης με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Μηλιώτη πραγματοποίησε το τελικό 2-1 δινοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

Διαιτητές: Δημητρόπουλος, Κρέτσιμος-Οικονόμου (Δυτικής Αττικής)

ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΩΝΑ (Στέφανος Παπαθεοδώρου): Μπόρσης, Τομάζος, Τσαφαράς, Σγουράκης, Γεωργούλης (63′ Κεφάλας), Ναρλιάν, Σεζένιας, Μηλιώτης, Κίτρινος (51′ Παπαλάνης), Μουλάκης (46′ Σταμέλος), Σαραντάκης

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Μολφέσης, Τριανταφύλλου, Παπαδόπουλος, Σαξανίδης, Γκόλιας, Αδραχτάς, Παπιδάκης (51′ Τσίπρας), Μίκος, Ελευθερίου (80′ Ματέρης), Καναβογιάννης (91′ Αναγνώστης), Παπάζογλου.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply