Connect with us

5ος Όμιλος

Με καρδιά πρωταθλητή…

Ο ΑΟΤ Αλίμου κέρδισε και υποβίβασε τον Ρούβα (1-0) και πλέον αποτελεί το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου

Published

on

Αρκετοί ήταν εκείνοι που βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα που σημείωσε ο ΑΟΤ Αλίμου κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά. Συγκεκριμένα, πολλοί θεώρησαν ότι η υπόθεση τίτλος… τελείωσε για τους ‘’μπλε» ωστόσο το καταπληκτικό συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα έδωσε τις απαντήσεις σε όσους αμφισβήτησαν το γεγονός ότι η ομάδα από τα νότια προάστια παρέμενε μέχρι χθες 27 αγωνιστικές αήττητη Το φοβερό και τρομερό σύνολο από τον Άλιμο επικράτησε του Ρούβα με 1-0 αποκτώντας εκ νέου τον πρώτο λόγο όσον αφορά στην υπόθεση τίτλος. Αντίθετα, τα συναισθήματα από το αντίπερα στρατόπεδο είναι τελείως διαφορετικά αφού το σωματείο από την Μεσαρά με αυτή την ήττα υποβιβάστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν την ελαφρά υπεροχή στο α’ μέρος χάνοντας μάλιστα κάποιες ευκαιρίες με τους Τριανταφύλλου και Παντελή για να ανοίξουν το σκορ. Στο 72, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα όταν ο Νταβιγλάκης ανέτρεψε εντός περιοχής τον Καλλιπολίτη. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Σταμάτης Σαπαλίδης όμως ο Ντόμπος είπε «όχι» κρατώντας ζωντανή την ομάδα του στο παιχνίδι. Τρία λεπτά αργότερα ωστόσο ο πρώτος σκόρερ του 5ου ομίλου απέδειξε σε ακόμη ένα ματς ότι διαθέτει μεγάλη κλάση, αφού εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Καραμέρη και με ωραία κεφαλιά έβαλε μπροστά τον ΑΟΤ. Στα εναπομείναντα λεπτά ο Ρούβας πίεσε κυρίως με μεγάλες μπάλες όμως οι φιλοξενούμενοι δεν συνάντησαν ιδιαίτερη δυσκολία στα μαρκαρίσματα.

ΡΟΥΒΑΣ: (Αντώνης Καλογεράκης) Ντόμπος, Ρουμπάκης, Νταβιγλάκης (84′ Τζιράκης), Αργυράκης, Ανυφαντάκης, Τζανάκης, Πουλάκης (77′ Καλεμάκης), Παντελής, Αντωνάκης (63′ Τσερεβελάκης), Τριανταφύλλου, Φουκαράκης

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Ηλίας Καλοπήτας) Λέτσο, Κάρδαρης, Γαβριήλ, Μπούκουρης, Δάρρας, Μανωλιάδης, Γούλας, Καλλιπολίτης (88′ Αθανασόπουλος), Δρυμούσης, Καραμέρης (92′ Τουγουντζόγλου), Σαπαλίδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply