Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Με λυτρωτή Κατσάφαρο 1-0 ο Ασπρόπυργος τον Σκορπιό Φυλής

Published

on

Τον… κακό του “δαίμονα” Σκορπιό Φυλής κατάφερε να ξεπεράσει ο Ασπρόπυργος. Η ομάδα του Κυριάκου Μίχα πήρε αγχωτική νίκη με 1-0 στα Άνω Λιόσια και παρέμεινε “ζωντανός” στο κυνήγι του πρωτοπόρου Απόλλωνα Ποντίων.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες, με το χρόνο να κυλά και τον Σκορπιό να έχει καταφέρει να περιορίσει παραγωγικά τον Ασπρόπυργο, που τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές είχε σημειώσει 14 γκολ.

Τελικά η λύση ήρθε από τον πάγκο, με τον δεινό σκόρερ Παντελή Κατσάφαρο να βρίσκει δίχτυα στο 81′ και να χαρίζει μια πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα του. Ο ίδιος μετά το γκολ αποβλήθηκε από το διαιτητή Μανούρα για εξύβριση κατά τον πανηγυρισμό του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σταυρόπουλος, Μπραχίμι, Αναστόπουλος, Πετράκης, Σκαμαντζούρας, Πατραμάνης, Κίτσας, Κάσος, Χωματιανός, Γρίμας, Δημητρόπουλος, . Αγωνίστηκαν και οι Καπογιάννης, Καψάλας, Αντωνόπουλος και Μπαλής.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Ανδριόλας, Παροτσίδης, Πίνης, Νικολόπουλος, Θεοδώρου(46′ Μαζιώτης), Γιουκαρής, Νέρες(46′ Σερέπας), Τούσης(75′ Κοντούλης), Ταβάρες(66′ Κατσάφαρος), Μακρίδης, Αποστόλου.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ